Det här med spill tid..

Nästan det väesta som finns med att bo i Stockholms förorter är det här med all spilltid, vist jag har Galerian med ALLT, men i solna bor A som försörjer mig med öl och vid Fridemsplan går Nina i skola och på Kungsholmen går jag i terap, samt att här har jag min tandläkre. Det kommer bli ett jäkla flängade fram och tillbaka i dag eller så kommer jag spendera på tok förmycket pengar på inpulls köp.
Ja ni skulle se min plånbok jag har sparat ALLA kvitton(ja nästan något enstaka på små köp har väl åkt i soporna) den min förra lön, jag måste ha koll på vart 4000 har gått till!
Men i dag ser det ut som att jag ahr tandläkare kl 11,15 innan det hade jag tänkt klippa på hon&han, dom är riktigt bra! Men frågan är om dom har tid 10, det bör undersökas. och ja efter klipnningen blir det 40 min till att inte göra något alls, ja jag orkar inte gå hem och sedan tillbaka.
runt 12.30-13.00 ska jag eventuellt träffa A för inhandling av klirr-klirr, frågan är bara om jag "orkar" åka till solna helt bedövad och vänta på en träff och sedan vänta 30 min innan jag kan bege mig till fridemsplan för en fika med nina. Det känns som om min lediga dag kommer bli den "upptagna" dagen, men 1miljard grejer att fixa. Jobbet tar upp större delen annars och när jag äntligen ska passa på så blri de för mycket...jag tror bestämt att jag ska flytta till en mindre stad där allt finns på 1 och samma plats,,


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0