ny blogg

varakvinnan.blogg.se

slutar att blogga på Icakvinnans

Nu är det helt klart, från och med i dag slutar jag på Ica Högdalen, får tacka flör den fina men jobbiga tiden där!
Och där med byter jag även blogg, skapar alltså en helt ny, kan inte heta Icakvinnan om jag inte jobbar kvar där...
Ni som intresserade av att läsa min nya blogg, kan bara skriva EN KORT KOMENTAR OM DET, så får ni min nya blogg=)
/ma


23 juni

sista två dagarna så har jag haft en hel del kontakt med min reserv teraput, jag har och är i ett ostabilt läge nu. Så därför har jag LOVAT att skriva ett par regler, ett längre inlägg om det kommer senare i kväll.
Jag ska i väg till tandläkaren coh där efter ut jogga med Glenny=)
/ma

söker bekräftelse

sitter och försöker få ner maten som bara växer i munnen, vill gråta vill skada och göra allt annats som är förbjudet.
arg och besviken på mig själv för att jag gör det jag egentligen inte borde göra, jag är på jakt efter bekräftelse efter att bli sedd och hörd. men jag vet inte hur man gör, jag vet bara att jag söker sex för att skada min självkännsla. det är så fel men suget finns där.
Måste ringa dbt teamet nu..
/ma

Tyson is my man

från och med måndag kommer jag att vara hundvakt till Tyson i 2 veckor=)
Och det bästa är att mian föräldrar har gått med på att det är ok!
Jag ska strax kila i väg till jobbet, blir en snabb lunch med Tomas runt 2 snåret.
Kvällen blir nog lugn med bara mys framför tv=)
ha en bra dag!
/ma

Midsommar

Vilken kass uppdatering från mig.. men har verkligen inte haft något att skriva om.
Midsommar var underbar, tillbringade hela dagen&kvällen på grönalund med nina, jätte lyckat:)
och vet ni vad? jag vågade åka Insane!! Gissa om jag är STOLT:D
och ja jag har verkligen idé torka på att skriva, har väl lite aggro agg som jag vill nysa ut..
/ma

16 juni

Jag vet att jag borde vara tacksam och glad över att jag lever att ajg ahr vänner och jobb och en familj.
jag skulle gissa på att jag är i en off period nu, en period då jag är ledsen, deprimerad och söker.
jag kan inte råför att jag känner mig ensam nu när alexandra åker i väg 3 veckor på läger, jag kan inte råför att jag känner mig ledsen över att glenn är i norrland i en vecka. det är ändå dessa två personer som har skapat lite mer struktur i min vardag sista veckorna.

Te drickande efter jobbet istället för att sitta hemma vid datorn.
middag ute istället för att sitta hemma och tvinga i sig mat
vattenpipa om kvällarna för att prata vardagliga saker och umgås, istället för att sitta inne och bara vara utråkad.
lägga sig tidigt för att orka upp och jobba, istället för att sitta uppe halva natten för att inte ha något att blicka framåt till.

jag känner mig lämmnad av människor som jag inte kan placera in någonstans. Som jag försöker att söka kontakt med men som ändå inte ger mig något tillbaka. jag vet att mina närmaste vänner skulle säga att jag skulle skita i det och ja jag vet det innerst inne med.
Jag tror bara in i det längsta att det finns en vänskapsrealation, men uppenbarligen är det inte så..
 
jag vet inte vad jag kommer att göra här näst, förmodligen blir det att jag byter om sätterpå mig min i pod och röker någon cigarett eller två.
/ma

15 juni dircker jag gammal mjölk

Godmorgon!

Förstår inte att det ska vara så svårt att kliva ur sängen på morgonen. En timme är vad det tar!
Kan nog bero på att jag har lite friare arbetstider än andra. Jag kan ha vaknat på fel sida i dag medtanke på att jag röt åt pappa att vara tyst när han frågade hur jag mådde...ja jag är alltså inte så trevlig att umgås med på morgonkvisten.
Kan även meddela att jag just nu sitter och dricker 1 dag för gammal mjölk, var för lat för att orka öppna ett nytt paket..
Nej nu är det bara att dra av sig pyamasen och hoppa i arbetskläderna..
På återseende!
/ma

14 juni

dagen har varit helt okej, har inte gjort speciellt mycket, var ute och åt middag med mitt lilla gäng och därefter har vi spelar kort hela kvällen. Har med andra ord haft en mysig söndags kväll=)
Som vanligt så blir det alltid på tok försent att lägga sig, jag ska ändå upp vid 6-7 i morgon och jobba. Om vädret fortsätter att vara så här i morgon så tänker jag nog ta en låång sovmorgon. Men vi får hoppas på att det blir bättre=) Efter regn kommer solsken;)
Så i morgon blir det jobb som vanligt, får se om det blir så att jag och berra drar på fest i morgon kväll, vi är iaf bjudna ut till Jakan. Blir nog inte så sent för mig efetrsom jag ska jobba dagen efter. men ett par öl lär jag kunna klämma ner;)

Vill passa på och ge Camilla&Marcus en stor kram och grattis till eran 2,5 års dag i dag=) Är lycklig för att ni har varandra<3

Sen kan jag passa på att gratta Glenny som fyller 22 år i dag=) Ett stort grattis till dig med.
nu kallar sängen på mig;)

/ma

13 juni

har ont i min tå, äter majs nötter och chattar på msn. Funderar på att röra mig mot sängen.
/ma

lite bilder från min arbetsplats


när muren rasar

allting är inte som det ska nu, mycket är extremt jobboigt och mer änså orkar jag inte gå in på. En sak är klar och det är faktiskt nu som jag vet vilka mina riktiga vänner är. det går att räkna dom på en hand. Som min chef sa i dag så är det bättre att ha 4 riktiga vänner än 10 såkallade vänner. Även fast det i vissa stunder är tufft som vän få höra om hur verkligheten faktiskt är så delar vi som vänner även mer glädje än sorg, när våran skydds mur faller så finns vi där för varandra, när vi sedan bygger upp muren igen så gör vi det tillsammans. Utan er skulle inte jag vara den jag är i dag<3 jag vet att jag är rätt tjatig om att skriva just om mina kära vänner i bloggen, för mig är det viktigt att lyfta fram som är med mig i min värld! Som jag skrev tidigare så vet ni mycket väl vem just DU är!

Och faktum är så struntar jag fullständigt i om vad ni som komenterar tycker har ni inte mer stake i er att kunna kriva ert namn, ja då behöver ni inte heller läsa bloggen eller skriva en sketen komentar!
/ma


live från ICa högdalen

i dag är en sådan dag då allt går snett. Funderar på hur mycket ork jag har kvar egentligen. Jag har idé torka på vad jag ska skriva, jag kan inte srkiva det jag vill skriva för min hjärna och jag kan inte sammarbeta i dag.
Är faktiskt jäklit irriterad över att min gammla klass på Enskledegård inte kan visa större intresse för att ha kontakt med mig. fakrum är att det bara är Alicia som har orkar bry sig om mig trotts att dom flesta nog vet om att jag sjukskrevs för deprission. men nu är det dags för mig att börja jobba på Ica.
/ma

Utkast: sån jävla ...

sån jävla ångest, dom skriker åt mig och hånar mig. Ingen ser och ingen hör ingen ser att något är fel. jag har så svårt  för att be om hjälp nu, klarar inte det. jag vill kutta mig, dricka öl och bli full för att slappna av. jag vill leva ut i dansen men kan inte. kan inget alls
kan inte ens ringa dbt och tala om att jag inte kommer att komma idag..
/ma

10 Juni

God morgon !

Nu sitter jag och äter frukost, skit väder i dag. fattar inte att det ska regna så jävulskt mycket!?
Orkade verkligen inte gå upp i morse så som regnet smattrade mot fönsterrutan, blev en sovmorgon.
Men å andra sidan så behöver jag inte vara vid Sveavägen förens kl 9. Kommer att jobba med 2 grabbar som är något yngre än mig. Funderar på hur det ska gå, för tydligen är dom väldigt tysta av sig, jag är rena pratkvarnen.
Oj nu rusar tiden i väg!
måste se till att komma i väg nu
/ma

tisdag kväll

känner att jag har suttit förlänge vid datorn nu. Ska ta och fixa till mitt hår innan jag går ut och röker vattenpipa och dricker bärs!! så ser min tisdags kväll ut=)
/ma


bloppar

Nu sitter jag på vårdcentralen i kista och väntar på att alex ska bli klar.  Har precis ätit en stoor hamburgare på Bk som smakade mycket bra=)=) Sen blirb det te drickande hos alex med sjuklingen Glenn.
/ma

Ny dator

Mitt nya liv började i söndags, jag bytte mobil nummer, kastade mitt gammla liv i en påse med sand och slängde det i en sjö. Datorn havereade vilket inntebar att alla gammla usla minnen försvann. Jag är tacksam till tusen för det.
I går fick jag även besked om att jag kommit in på skolan i VARA! Kände en sådan glädje att jkag bara totalt grät och skrek. Äntligen kan jag börja leva på riktigt igen!!
Så i går kväll åkte jag och pappa för att köpa en ny dator till hemmet och jag själv köpte en röd mini laptop=) Och det är alltså från den som jag nu bloggar i från=)=)

Tog halva dagen ledigt i dag för att kunna fixa denna dator och för att kunna städa upp här hemma och fixa lite annat. Är även hundvakt åt Audi:) det är såååå mysigt(nu låter jag som Linda rosing..)

nej nu ska jag ta och kila ner till grannen  för att se om jag får smaka på hennes chokladrutor=)

bara så ni vet..

Jag lever! Dock trött och sliten men jag lever och jag ska ta mig fan klara morgon dagen och dagen därpå..
så har ni tut mina 13 läsare så får ni en genom gång med bilder(!) på söndag av mig!
/ma

1 juni

Så nu är min första arbets dag avslutad. Började mitt sommar jobb hos brandkontoret i dag, jag kommer att sköta om trädgårdarna runt deras fastigheter som dom äger. I dag var mer en planeringsdag där vi gick runt och tittade vart husen ligger, inhandlade även arbets kläder&skor. Känenr mig grymt sexig i  mina blå ställs byxor ;)

om drygt en halvtimme ska jag i väg med mina föräldrar till DBT, l prata om medecinering under somamren och så.
Hade en stark tanke och vilja om att sluta äta medecin den dagen jag får besked att jag har kommit in på folkhögskolan. Men med mer eftertanke så är det inte ett bra beslut att ta än. Som det ser ut nu komemr min DBt att flyttas ner till Alingsås/skövde, och fortsätta ett bra tag till, vist jag mår bättre men är långt i från kalr med terapin. Jag tror att många upplever mig som en glad och framåt tjej, och vist det är jag men då och då kommer ångesten in på mig, då finns det inte mycket att göra än att härda ut. men fortfarande är ångetsen väldigt jobbig och svår hanterlig, även om det har blivit bättre!  Jag skulle aldrig kunna ge ett löfte till varken mig själv eller mina när att sluta skära mig. För om den dagen skulle komma då jag skär mig så skulle det kännas som ett riktigt stort misslyuckande för mig själv och det i sin tur skulle ge mig mer ångest. För jag vet än att det finns tillfällen då ångesten är outhärdlig då jag bara ligger och skriker efter rakblad och blodar ner. Men det är BÄTTRE i dag! Jag har kommit en bit på vägen mot att bli tillfredgs med mig själv.

detta inlägg blev djupt, men någon gång måste det skrivas..
/ma

RSS 2.0