Ålder på att skaffa hamster??

Som vanligt när jag är ledig blir jag oerhört rastlös! Jag klättrar nästan på väggarna.
men om någon timme eller så ska jag och min vän Camila i väg coh köpa en hamster, ja så länge dte inte är någon åldersgräns på det.. Men det bör de väl inte vara?

Hemligt sällskaps djur

Så var dte måndag morgon. Jag är ledig i dag och tänkte åka in till solna för att kolla på ett ev husdjur. Det kommer bli kalabalik här hemma. Men det är trottsallt mitt ansvar och mina pengar;)
Camilla är snäll och ska vakta denna varelser i två veckor då jag inte kommer vara på plats hemma.
Även hon som blri fadder;)
Nej nu är det dags att duscha!
Puss

Härlig dag

Härlig dag är ledig från jobbet. I går kom min syster och hennes barn hit ska stanna i 2 veckor. Så idag ska jag i väg med Isabella som är 6 år coh shoppa lite:) Ja jag hann aldrig med att gratat henne på sin födelsedag så det blir en kompensation i dag:)
Puss på er

B som plötsligt hör av sig

Det jag känner i dag är både skam och vrede. Jag begriper själv inte varför jag ger mig in i en lek som bara skadar mig mer och mer. Vi kan kalla honom B, jag har tidigare skrvit ett inlägg om honom här.
När jag äntligen trodde att allting var över att kontakten avr som bortblåst blossar den upp än värre.
Dagar av ångest och mardrömmar som än idag förfäljer mig som jag inte ens har kunnat vara fri i från under Greklands vistelsen, jag är än i dag fruktansvärt sårad avdet som då hände och som jag lät gå så långt.
Men det jag trodde inte skulle hända händå iallfall för 4 dagar sen.
Ett sms från ett nr jag raderat, men som jag efter ett par mess kunnat listat ut vem han var utan att fråga vem det var.
Jag är lika naiv och svarar, idag är jag riktigt kränkt.  Tycker att det är ohyffsat att kontakta en brud efter 3 månaders uppehåll och komam med sammliga förslag. När ska en 23 åring växa upp? Att ligga runt med mindreåriga tjejer och leka runt utan att bry sig, ja jag förstår inte. Jag i frågasatte när han hade tänkt bilda familj, ja om jag kommer in på polishögskolan så om 3-4 år. Men vilken tjej komemr att stå ut med ett stort svin med så jävla dåligt självförtroende att ahn måste tatuera in sitt stora smeknamn över skulderbladen som för att han "har stor"
Jag är less och trött på denna karuesell


Grekland is the shit

Så är jag hemma igen efter 2,5 i Grekland. Har haft en kanon semster och verklgien njutit fullt ut!
Har tonnvis med bilder som läggs upp senare och en rapport om hur jag har haft dte kommer sedan.
idag är en fullspäckad dag, känner mig mör och trött efter resans hemkomst och att gå in på ica för att ahndla fukost var rena kaoset i morse. Dem stänger i 3 veckor för renovering halva priset på allt folk var som djur!!
Om en timme ska jag i väg och kolal på sommar rean och ta en lunch med Nina, därefter jobbar,känns ltie motvilligt rabbla PLU koder etc, evntuellt hemma fest hos A i kväll.
Puss

Live from Naxos in Grece

Naxos ar kanon! Alskar denna island, rakade hamna pa en NUDIST STRAND i dag. Ja vi tog en genvaf over starnden och dar var det en hel del nakna boys and wommens. Nott bra. Underbart med strandlivet steker pa om dagarna och smok nar det passar in. En Amstel da och da samt kaffe i mangder! jag jag trivs! mandag bar det av till Santorini

LIVE FRON MYKONOS!

Halloj Sverige! NU bloggar jag direkt i fron ett internettstalle har pa Mykonos! I morgon bar det av till Naxos for 4 dagar. Mykonos ar dte valdigt dyrt att leva, hamnade pa en riktig trustfalla i gar, Jag vart skit forbannad och kravde att vi skulle fa rabbat och aj det fcik vi! Det galler att ga for sin sak! Mykons ar annars ett perfekt stalle for alla Homosexuella samt nudister,
Men nu ska jag vidare och se pa solen!
Puss&Kram

Resfeber

Hej jag heter Martina och jag har resfeber!
HEJ MARTINA!
Ja jag är ritkgit nervös nu, för att ha glömt att packa ner allting, ska i sägn om en timme, går upp redan vid 3 i natt. Så ja jag får önska er som läser min blogg en härlig sommar!
Hörs om 3 veckor;)

Ångest över packning

Att packa är verkligen inte roligt! Gör alltid allting i sista sekunden. Vet inte ens vad jag ska ha med mig och göra my syssllosatt i 2,5 vecka. Längsta utlnadsvistelsen. Tanken på böcker ja jag ahr rotat fram över 20 stycken, 12 ska med.
Eblgit mamma ska vi lägga oss redan vid 8 i kväll...hm lyckat ja vi ska upp runt 3. Ångest över hur jag ska hinna bli klar med allt...

För varmt för att sova

Jäkligt trött idag låg och pratade med M till sent. Varmt i rummet och kan inte sova något vidare. Är riktigt trött men ska ordna en massa grejer idag. Dags att klä på sig och i väg till biblioteket!
Puss

Bära eller brista

Totalt kaos, jag är riktigt trött och vill bara lägga mig nu. Vi var underbemmanade på jobbet, två av de anstälda hade strulat till sin tid och inegn av dom kom som avtalt i dag. Vilket resulterade i kaos från vår sida samt extra mycket att göra, köerna långa och kunderna måttligt griniga, sam alla barn coh gapade och var allmänt oförskämda. Värsta dagen någonsin!

Jag är ltie bitter över relationen med M vet varken in elelr ut, har inte hörts av på två dar nu, vill gräna prata en stund i kväll, men är så fruktansvärt trött, men vill ändå. Jag vill jag vill.
Nu är det sängen som gälelr bära elelr brista med M.
Puss

En vit dröm

Så har jag fått en tillsägelse av mormor, att INTE köpa en för fin klänning till min syster bröllop. Att det är hennes dag och att hon kommer bli avundsjuk på mig om jag kommer i en för fin klänning. Men jag vill vara utstickande och inte ha på mig något som alla andra har köp på MQ, hm, Zara eller någon annan butik. Jag vill sticka ut och synas och vara vackrast bland gästerna, jag är ändå bruden syster och ska jag ha vitt så vill jag vara finast. Kan låta jävlgit ego nu men ja det är så jag reflektrerar kring bröllopet. Dessutom det min sista syster som gifter sig och aj då är det tillåtet att vara över fin!


6 juni

Hej och hå, kan inet påstå att jag gillar den nya blogg layouten.
Det är otroligt hett ute och jag borde egentligen fira sveriges nationaldag, men icke, jag tvättar och packar smått. Nu är det bara 2 dygn kvar tills vi åker, ska bli så himla skönt! Längtar!
Jag har passat på att "för sola" därav kommer jag inte att vara blekast på stranden, målet är att vara lika brun som en peppakaka när jag har kommit hem.
Annars tar jag dte lungt idag, är ite seg och i kväll jobbar jag. Kul att stänga? Nä får hoppas på att dte är minemalt med kunder,,

Illamående och trött

Usch jag mår riktit illa, har gjort det de senaste dygnet, vet ej vad det beror på.
Borde inte jobab i dag, men det är försent för att ringa sig sjuk, kan bero på vätskebrist? Vet ej, men jag dansade och svettades jäkligt mycket i går och drack knappt något (strafffet??)
Nåväl, kvällen vart riktigt lcykad, Arvingarna var kanon bra! Jag dansade på och hade kul
image126image127image128image129image130

Tvång av mat

För hoppningsvis följer alex med mig, jag åker in vid 6 och hon kommer efter. Jag rä lcyklig, men mår illa har inte ätit ordenkligt. Kycklingen känns inte så lockande, istälelt äter jag fil och flingor, ingen energi alls, men nått måste jag äta. Ska ta och göra mig i årdning nu och bli dansbands fin:)
Åh vad jag längtar:)

Var hos frissan där mamam genomgår en total-hair-make over, gilalr inet frisörer då dem ständigt ska komentera min dåliga hår kvalite, men ja jag gillar att mixtra med mitt hår, tar konsekvenserna efter
Puss


Arvingarna gå eller inet gå?

Sitter och har lite små ångest över kvällen. Ingen kan/vill följa med mig till grönan och se på Arvingarna. Men jag vill verkligen dit! så frågan är om jag kan åka dit helt själv?

Mineraler

yes så satte jag VG på provet om Mineraler som gjordes i morse. Hade inte läst igenom elelr varit specielt aktiv på lektionen men ja jag fixade det;)

Gääääsp

Sitter och funderar på nrä jag senast gäspade så mycket som jag gör nu. har långrast i skolan och bara lite information/städning/redovisning i dag. Slutar redan runt halv två, känns jätte skönt. Gäller bara att hålal sig vaken och alärt

Arvingarna på grönalund

Nu har mitt sällskap svikti migtill frönan i kväll. Jag håller bara tummarna för att Alex kan följa med mig! Vill egentligen inte åka dit själv och dansa, men samtidigt vet jag hur bra Arvingarna är på Scen. Funderar annars på att åka dit själv, har annars mina arbets kolegor som förmodligen skall dit i kväll, vad tycker ni?
Kan jag åka i väg själv och dansa bugg?

Dålig uppdatering

Förlåt för en dålig uppdatering av bloggen i går, Men jag fick lite brådis till bup.
 Efter bup tog jag och nina bussen till Fridemsplanför en fika, Smoothin var inegn höjdare, smakade riktigt illa! Nej tackar vettjag att göra den själv;)
Därefter promenerade vi bort till någon kulle och la oss i solen, underbart! Synd att min kamera har laddat ur annars hade jag fottat! Nina fgick efter en stund, jag låg kvar, något rastlös men musik och bok gjorde susen!
Kvällen avslutade jag hos M, blev även några timmars sömn.
/Martina

UPPSATTSEN ÄR KLAR!

Efter 2 timmars intensvi skrivande är den äntligen klar! yes, dte känns bra, vet dock inet vad min lärare har för synpunkt på att jag bytte ämne. Hon tror fortfarande att jag skriver om gravida kvinnor. Ämnet är intresant men har haft svårt att komma i gång och skriva om det. Därav blev det ett sista minuten jobb.
Dock så fungerar inte vår utsrkviare, så jag ahr fått skicka i väg det till mamma.

Uppsatts och intensiv pllugg

Sitetr här lagom sunkig, har gått en lång promenad i skogen med syster och hund. Har fått i mig frukost och nu är det 30 min intensiv skrivande som gäller, JAG MÅSTE skriva klart min uppsatts till kl 10, har den deddlinen på mig.
Ska lysna på magnus uggla och bara få tankarna att flyta på. Hoppas att papap går snart så att jag kan bli mer konsentrerad.
Puss

Shopping


Här kommer bilderna i från min shoping runda i går:)
98kr på hm linne och solisaren aningen förkort kjol och en aningen trött martina

Upp-date

Kjolen känns väldigt kort! Men har letat efter denna modell/mönstret i evigheter, men ahr inet hittat någon till ett rimligt pris. toppen är lika snygg till, lägger ut bilderna när ajg ahr kommit hem. Har stägning så är nog inte hemma innan halv elva. Hoppas på att stefan låter mig vara ifred i kväll..då går bröd-returerna snabbare.
Ha en bra kväll!
/Martina

laddar upp inför jobbet

Óm en timme åker jag i väg till jobbet, är äckligt svettig och funderar på att ta en dusch innan jag åker i väg. Hsopingen blev lyckad, ska lägga upp lite bilder sen. Lite orolig hur mycket pengar som finns kvar på kontot nu, menmen Grekland, her i come!image119Bilden är från förra sommaren då jag och Lisa(till vänster) och mamma hade 2 underbara veckor på Santorini
image120Grek servitören som jag dansade med på bordet
Ja längtan är stor nu


Förföljd av Iv

Om jag inte redan var på dåligthumör i morse så är det inget emot vad jag är nu. Kan börja med att jag ALDRIG har skämts att umgås med att par personer från skolan som jag gjorde i dag. Jag har undvikit dessa grabbar från iv-tvåan sista tiden just för ett ena killen verkligen är störd, jobbig och irriterande. Han gillar även sl och conex.. så idag när skolan var slut knalalde jag ut genom dörren, till min förskräckelse ser jag grabb gänget. Tja jag är trevlig och promenerar med dom till tåget(conex killen börjar redan då irritera mig). Deras sanck är olidligt och jag tröttnar direkt, stänger av och förklarar vänligt att jag inte är på humör får något vidare samtal. Undviker att sätta mig vid do på tåget, men det byter genast plats och där sitter jag i hoplklämd med 3 omogna 18åriga killar.
De skriker och fektas med händer och garvar högt folk stirrar stint på mig och dom, mitt tålamod har vikt sig och jag är ärlig och säger det jag tycker och ber dom vn'lgit att lämna mgi i fred. Nej plågsamt förföljer dom mig (trotts att jag pratar i mobil) in på H&M hamngatan, inte ens där ger sig killarna trotts att Alicia och hennes mamma kommer till undstättning. Dom lämnar mig först när jag är på underklädsavdelnigen...
Att vissa inte fattar att gränsen är nådd, rena för följelsen..

Anorexi

Jag skriver ett arbete om Anorexi, och jag försöker att kartlägga sjukdomen. vad beror det på att så många unga drababs utv denna hemska sjukdom? Många år av kamp för att bli frisk, en kamp och att orka överleva och övervinna sin sjukdom. Men ändå så bär många med sig sin sjukdoms historia livet ut. För har du varit sjuk en gång så bär du ändå tankarna med dig. Daganra handlar om att du ständigt ska udnvika maten och kunna ge en bra bortföklaring till vart du har ätit/eller  vad du har ätit. För att kunna ge de svar som de förväntar sig.
beror det på skänhets idealen eller på den omgivning du är bland. kan ngåot med banrdomen ha att spel i det hela?
 Ja många frågor återstår, jag är långtifrån klar med arbetet.

Plugg

Så sitter jag i skolan, hade totalt glömtbort att vi hade prov på vitaminer i dag. Men det var rätt nekelt 1 x 2 prov.
Nu är det 2 timmar kvar tills vi slutar, sitter med min smoothi och ska så gott det går skriva uppsattsen, har bytt ämne till något  "enklare" att skriva om.
Ska lysna på lite skän sommar musik emdans arbtetet skrivs. Det skulel vara bar att få gjrot så mycket som möjligt, så att jag kan gå igenom texten mer i morgon.
Puss

att snoosa lönar sig ALDRIG

Jag snoosade för länge vilket nu resulterade i att jag fick byta kläder 3 gånger, det är svårt att hitat något passande att ha i skolan när det är varm! Men det blev mina svarat chinos/piratbyxor och den rosa toppen från Zara.
Stör mig på att pappa ALLTID ska läsa tideningen på terassen, jag får ingen möjlighet att läsa den om ajg förtås inte går upp. Så istället läste jag boken SÅ DUMT av Maria Törnblom, riktigt bra är den!

Nej nu är det dags att borsta tänder och åka i väg till skolan, hoppas på en lugn dag. Slutar ändå halv tolv. Måste försöka hitat ett par lätta sandlaer att ta med mig till Grekland, det är dagens letande
Puss

Camilla har fått en lillasyster

Grattis vännen till ett nytt syskon, är oerhört glad för din skulle och ser fram emot när jag får träffa knyttet <3

nej då jag har inte alls en uppbokad vecka..

Ja så komemr ångesten över kommande vecka, altl dettsa ska göras
Måndag slutaar skolan tdigt, hem och plugga till 3
börjar jobba 4 och stänger, hemma halv elva ja då skulle jag önska att jag bodde nära! och inte hade 50 min hem..
en uppsats ska in och jag ändrade mgi det blir att skriva om Anorexi/bulimi
onsdag kort dag, Arvingarna spelar på grönan och jag måste dit och dansa, även min chef och arbets kolega ska med, hoppas på att Camilla blir med då:)
Torsdag mickaela tar studenten, och jag jobbar
Fredag börjar jobebt 4 och stänger
Lördag packa!
Söndag upp 3 fluger till Grekland i 18 dagar blir jag borta

Denna vecka ska jag dessutom hinna med att tvätta,packa, fixa böcker, baka till grannen och Få lite socialt umgänge av andra, ja jag behövder det.
Vet inte hur jag ska få i hop det...


Lunch på Rosendal

Oj vilken härlig dag har jag haft i dag! Jag upp runt 9 och bara myste framför tv och åt frukost i lugn och ro.
Därefter slappade jag i solen fram tills 2 då jag och mina föräldrar åkte in till Roséndal och åt lunch. Åt för första gången en NYTTIG hamburage, mättande och god! Därefter tog vi en promenad längst med Djurgården och åt glass, riktigt mysigt!
Så nu är jag hemma tänkte börja på min uppsats som ska in på onsdag! Det ska skrivas om mat till gravida kvinnor. Känner att ajg har planerat in lite för mycket sista veckan nu, menmen.
På återsende!

RSS 2.0