icaica ica

Så ska jag strax i väg till Ica, har stägningen i kväll...
Ibland kommer det in kunder som får mig att granska dom en extra gång. Dom kan märka ut sig genom att vara extremt tatuerade, percade, stressade eller sönder skurna armar med ärrbildning, eller att håret ser lite udda ut. Men då och då händer det kommer in någon som ser ut som om denne har varit med i ett slagsmål/suttit inne. Ärren som är raka som går över hand ryggen eller över huvudet, dessa kunder bemöter jag med ett skeptsikt leende. I går handalde en  tatuerad-anabolasteroider-bråkstolle. Förvisso snygg men lite väl biffig med det där farliga i sig, men denna gång log jag och var extra trevlig, fick ett lika trevlgit bemötande tillbaka och ett snabbt ögonkast, sådant är trevligt=)


Usch och fy

Dags att duscha och fräsha upp sig lite, ska till Lindex och köpa några nivea produkter, ta 3 bettala för 2. Samt handla mat med mamma, min mage skriker efter föda. Därefter blir det 2 timmar i solen innan jag ska göra mig i årdning och åka i väg och jobba. Har stägning i kväll, med B som är riktigt dryg och som jag knappt har pratat med! Usch och fy

Usch för rökning

Jag rökte på tok för mcyket i går, ett helt paket usch och fy, men så gick det till. Idag är min hals riktigt illa hostar och rosslar, dags att lägga av med den skiten! image117


Bakis

Så har jag sovit 5 timmar, kan aldrig sova ut när jag ahr druckigt, huvudet bultar och jag har hällt i mig kopiösa mänder med vatten nu. Gott!
Det är alltid lika roligt att läsa igenom de sms som man har skickat och mottagit.
Någon var väldigt desperat med att få sällskap i helgen, trotts att denne sa till mig i höstas att denne inte vill ligga mer för denne vill sattsa på ett serilst förhållande med någon som denne inte har hittat ännu! Jag accepterade och jag ahr faktiskt kommit steget längre än denne då denne fortfarande är desperat efter sex, att denne faktiskt var villig att bettala en taxi åt mig igår, långt ut mot söder, en nota som säkert skulle ha gått på minst 500kr. Denne ville vara med mig i helgen och äta middag och hitta på saker hela helgen, vuxet!
Mina svar var väl inte så roliga direkt men alltid kul att läsa igenom, har INGEN ångest i dag:)

image116

taxi

Av säkerhets skäl tog jag en taxi hem,(hade lika gärna kunnat sova där men ville ha min säng!) men dom tar inte mitt kort! Felet minns jag inte nu, men något med att mitt kort inte är något balbla, så det var bara att ringa hem och be pappa komma och bettala..borde byta bank då seb-kortet ALDRIG funkaratt bettala med då jag åker taxi.
Eller så är det taxi stockholm som borde byta ut sina kort terminaler..


Toalett bilder


Vilken kväll!


in the gethoooobetång-djungelboken



Servettkivnnan, sorry!

Jag är riktigt trött på de komentarer som har kommit in ang "servett-kvinnan" jag vet att det är vänner till henne som skriver dessa omogna komentarer. Vist jag förstår att ni störer på det inlägget och ja jag skulle gärna gå fram och tala om varför jag tycker som jag tycker. Kan lika gärna skriva det här, jag kände mig lite kränkt efter att vi varit "tajta" i ett par månader, kändes som om hon missbrukade mina kontakter, och "dumpade" mig när hon funnit sina nya vänner. Därav skrev jag inlägget vist korkat men sanningsenligt.
Enbart till servettkvinann själv, jag skulle gärna återförenas med dig igen men ändra din attityd först!


Sol och värme

Nu har dte verkligen blivit medehlavs-varmt här i Stockholm, kläderna klistrar sig mot kroppen och jag känner bara för en kall dusch! Ska egentligen inte klaga på värmen emn tycker bäst om den vid en playa och inte här! Vist måttlig värme men stek hett? Nja, inte lika enkelt att trippa runt i bikini i stan som vid stranden.
Men jag ska inte klaga för värme är härligt!

Jag har varit ledig från skolan i dag, svenskan är slut lika så matten idrotten tentas av till hösten.
Gick upp tidigt i morse och gick en långpromenad med audi och Lisa, härligt att kunan gå i t-shirt kl 7 en maj dag:)
Tja sen blev det bup, mkt bra gick det har äntligen funnit rätt person att prata med. på vägenhem blev jag upp raggad av några car-guys, skratt skratt.

Om en timme bär det av till jobbet därefter Grillning, hos vem är ännu hemligt då alla inte är bjudna.
Får se om det blir en ev lunch/fika med nina innan jobbet.
Puss på erimage80


Ica

Jag har ingen skrivar lust, återigen ahr den dött. Skriver mer i den rosa tanke boken nu än bloggar.
Ica gick ok, någon Björn ahd ekommit tillbaka riktigt snygg, men dryg, får se om jag kan bekanta mig mer med honom. Han har tydligen jobbat förr på ica, så alla verkar veta vem han är utom jag..
En enorm stor kvinna handlade i dag, det var rätt intresant vad sopm låg i vagnen, mend tanke på att största delen var snabb mat, pizzor och feta maträtter är det inte konstigt hur hon såg ut. Notan hammnade på dryga 800kr
Slutsatts, du blir vad du äter.
Nu verker min nacke, jag är trött och det är nog sags att lägga sig tidigt i kväll.
Trotts att jag är ledig i morgon tänker jag gå uoo strax innan 7 för att ta en snabb powe-walk

SOl!

Vilken härlig dag! Sol och värme! Åt frukost på terassen och kände hur det hettade i ansiktet. Dagen blir kort, ska ut till djurgården och promenera/picnik och bara njuta av värmen. Därefter blir det Ica, slutar halv åtta inte så farligt ändå. En lugn dag i solen=)

I går vart det ingen uppdatering, att ha en mobil fri dag sket sig totalt. Var på stan med frida heal eftermiddagen och fynade 2 bikinis något små, men snygga!  Nå väl nu ska jag ut och njuta av sol!


MObile skapar stress

Siter här och funderar på hur min dag kommer att se ut, har beslutat mig om en "mobil" fri dag, då den kommer att vara avstängd tills det att har slutat skolan, mobilen skapar bara onödig stress! Brukar ta dessa mobil fria dagar då det faller mig in i att jag borde stressa ned. Bara ett exempel som i måndags morgon åkte jag hem strax innan sex från gullmars för att enbart lämna sl kort till mamma samt för att byta om. En timme senare var jag exakt på samma ställe fast på väg mot skolan, jag borde (som han förslog) ha stannat kvar och åkt direkt till skolan, borde tänka om nästa gång. Sådant skapar bara önödig stress.

Tänkte gå in på Sook gallerian och kolla efter bikini samt ett par linnen att förnya upp sommar garderoben.
Nej nu är det dags för mig att hinna göra sista minuten grejerna innan tåget går!
/martina

Jag är en ur usel bloggare

Okej okej, jag erkänner jag är ur usel på att blogga. Har inte riktigt hittat mitt ämne att skriva om än eftersom mycket intreserar mig. Tanken från början var väl att jag tyckte att mitt jobb verkligen var intresant, att jag som karsöska på ica, var någon unik person. Jag interseade mgi även av vad kunderna handlade och la märke till deras beetende, jag hade alltid en massa att berätta efter en arbets dag. Men i dag känns det inet så, varje dag är unik på sitt sätt men jag har slutat att ta in vad folk handlar och om tanterna är senila eller ej. jag tycker det är lika kul idag som jag tyckte då, men jag har inte lika mycket att säga om det än vad jag hade förut.

Jag är inget mode ferak som måste fotta dagens outfit och lägga ut den på min blogg. Jag kan gå o duschad och osminkad en dag till skolan utan att skämmas, tittar någon så ursektar jag mig med att jag är trött och inte har sovit. Men jag kan samtidgt komam välkladd och se fixad ut med ett dovt leende på läpparna för att tala om att jag verkligen har ansträngt mig. 
Jag går inte och letar efter det stora tränderna, utan kombinerar det jag själv tycker är snyggt.
Jag unnar mig sällan dyra saker, vill vara ekonomisk, men hittar jag något snyggt så köper jag det.

Jag är pratsam och spontan, säger det jag tycker och tänker, vists har jag fått ta skit många gånger för det. Men i vissa stunder kan min blyghet komma fram, folk förvånar sig då, men det är bara hur jag är.
Upplever jag något som är fel står jag på mig tills jag har rätt, jag tar gärna en diskution även om jag kanske har fel och förlorar den.

Jag har extremt lätt för att gråta och ta åt mig sådant jag egentligen inet borde ta åt mig vid, men det är bara ett sätt för mig att visa känslor, och vad jag känner.

Jag är inte problem fri, jag går hos psykolog för att bearbeta allt negativt som har varit, men utan det så vet jag att jag hade varit någon annan, svagare person i dag. Detta har stärkt mig och stärker mig än.

Men att hitta ett specielt ämne att ägna sig åt för att få in läsare är något jag inte kan, jag skriver om det som faller mig in, om lycka och glädje, om vänner och shpping, om förälskelse och sårbarhet. Men även mycket om mgi själv och mina tankar. Jag glädjer mig åt att ena dagen har 11 läsare, men nästa dagg 77. För mig spelarantalt ineg roll bara folk läser det jag skriver och tycker det är intresant och kan få lärdom av de misstagen jag dagligen begår.
Jag är den jag är och kan inte bli någon annan, äldre, vackrare, inteligentare pesron, jag lever helt nekelt mitt liv som jag vill leva.
/Martina

Shopping

Okej, dålig dålig uppdatering men vem bryr sig? det är inte direkt så att jag har många besökare.
Jag är ruggit trött satt och räknade ned timmarna i skolan, slutade tog en vända i stan utan resultat. Att hitta en snygg bekini är ett stort dilemma! Ingen sitter bra/ ser billig ut. Jag vill ha något sensuelt och sexigt.
KL 2 hade jag en syn undersökning, det visar sig att jag är översynt/brytningsfel, så yes jag får glasögon, tycker det är kanon snyggt! I länganden blir det säker jobbigt, men vill man vara fin så får man lida pint=)
Därefter mötte jag upp Camilla, köppte en vit väska samt en enkel grå tröja att ha när det är lite kallare, ja det är kallt på morgonen=)

Nu funderar jag på om jag ska ta en dusch först eller maila syster=)
Puss

Tidig morgon

Godmorgon! tänker inte komentera mer än att jag nyss har kommit hem från en mysig natt, är över trött och ska i väg till skolan nu=) samma kläder som i går fast shorts, ofräst men ja jag får duscha efter skolan=) puss på er!

Godmorgon!

Vilken otorligt härlig dag!
Konstigt nog vaknade jag 4 i natt och viste inte vad klockan var, men av en slump öppnade jag mobilen och läste lite sms, ringde M sedan, kändes lite som en flashback av förra sommarens nattliga äventyr. Som turvar somnade jag om ganska snart efterv att vi lagt på.

Dagen som följer idag är morsdag fika, sedan hem till Nina och baka därefter hem till M för att baka och se på tv i kväll. Blir nog en rätt så bra dag=)
Vad gör ni?

Perelli

Inte helt otippat somnar jag efter att perelli har sjungit, hon gjorde ett kanon bra framträande. men tydligen tycker inte resten av  Europa det. jag är mycker besviken på hur vi ligger till, Jag kan inte sitta och se mer på hur otrolgit dålgit det går för 2 året i rad. När får vi chansen att vinna?

Icadagen

Jobbdagen gick långsam men ok. Mycket kunder och storhandel, samt många som skulle at ut pengar. Fick ett roligt uppdrag, en kund vilel växla en 500-lapp i 20or och 10or, Nice
Var klantog nog att glömma penga börsen hemma men det löste sig, hade ändå med mig matlåda. Denna evcka har jag verklgien glömt allt som inte fr glömmas hemma, kan bero på alla väskbyten??
Ikväll blir det en lugn Schalger kväll, ska rada upp med godis, chips och cider:)
PUss

Jobb,bio

Godmorgon!
Orkade aldrig uppdatera i går efter bion, jag var trött och sommande to.m under filmen! inte för att Dumpad vad dålig tuanför att jag var sjukligt trött! Kan säga att först spilde ut cola över nina sen tappade jag bacon chipsen på golvet(sommnade då) till sist välte nina om kull pop-cornen, ja vi fick oss ett gott skratt!
I morgon ska jag hem till henne och baka cup-cakes:) Någon som har ett recept på dom?

NU ska jag ta och äta frukost börjar kl 11 och slutar 19, är hemma lagom till Eurovisioncontest.
De som ahr fått lön i går lär storhandla i dag:) Hoppas på mycket folk!
Puss


Bio

Lasagnen blev kanon god! Lät den stå och puttra extra länge vilket gav den mer smak!
Nina har räddat min fredgas kväll och vi ska på gi se filmen Dumpad!
Skriver ett kortare inlägg senare,
/M


Upp-date

Så har jag kommit hem från ett par timmar på stan..det blev inget möte med A, han ringde försent så min kväll känns lite hopplös. Det känns konstigt att inte jobba en fredag, som jag vanlgit vis annars gör. Eftersom jag inte har något annat att göra så funderar jag på att STÄDA/rensa..brukar bli så när rastlösheten tar vid sig. SAmt att jag ska laga middag=)

Fikade som sagt med nina, vi åt glass på något hak vid fridemsplan, köpte även underkläder på hm i  rosa spets, super fina:), ska lägga upp lite bilder senare.

Träffade mami och gick till läkaren som verklgien såg ut som en som blivit mobbad och har pluggat tok länge! Så ut som om hon inet att stigit ur sin pyamas än..nåväl fick lite piller utskrivna men efekten visas först om 4 veckor! Och vecka två ska tydligen vara den jobbigaste veckan.
Nåväl ska ta itu med mitt rum nu och sedan sätta igång med maten
Puss/Martina


Tandläkar skräck

När jag var mindre gilalde jag faktiskt att gå till tandläkaren jag har tom rotfyllt och tyckte då att det var avslappnande att ligga där. Men idag var det hemskt! Jag had ångest av att gå dit kommer dit frågar om jag får ha min ipod på(för att fokusera på musiken) ja då, sedan krävdes det 2 sprutor för att laga ett hål! Obehagligt, samtidgt så råkade hon sputa ut så det stäänkte i munnen och i ansiktet på mig...nu är jag tok bedövad och ska fika med nina om en timmme, hur ska det gå?

Klippning

Nu ska jag i väg och se om de finns möjlighet att klippa sig redan nu, jag har redan jätte kort page, men vill ta bort snedluggen och klippa den rak. Ska även köpa hårfärg, är trött på min utväxt däremot blir det nog en mörkare ton av den blonda får se om jag hittar något sådant, har inte färgat sen i november och vist håret kommer blekas i sommar men är så trött på den breda utväxten! Självklart är kameran med!

Det här med spill tid..

Nästan det väesta som finns med att bo i Stockholms förorter är det här med all spilltid, vist jag har Galerian med ALLT, men i solna bor A som försörjer mig med öl och vid Fridemsplan går Nina i skola och på Kungsholmen går jag i terap, samt att här har jag min tandläkre. Det kommer bli ett jäkla flängade fram och tillbaka i dag eller så kommer jag spendera på tok förmycket pengar på inpulls köp.
Ja ni skulle se min plånbok jag har sparat ALLA kvitton(ja nästan något enstaka på små köp har väl åkt i soporna) den min förra lön, jag måste ha koll på vart 4000 har gått till!
Men i dag ser det ut som att jag ahr tandläkare kl 11,15 innan det hade jag tänkt klippa på hon&han, dom är riktigt bra! Men frågan är om dom har tid 10, det bör undersökas. och ja efter klipnningen blir det 40 min till att inte göra något alls, ja jag orkar inte gå hem och sedan tillbaka.
runt 12.30-13.00 ska jag eventuellt träffa A för inhandling av klirr-klirr, frågan är bara om jag "orkar" åka till solna helt bedövad och vänta på en träff och sedan vänta 30 min innan jag kan bege mig till fridemsplan för en fika med nina. Det känns som om min lediga dag kommer bli den "upptagna" dagen, men 1miljard grejer att fixa. Jobbet tar upp större delen annars och när jag äntligen ska passa på så blri de för mycket...jag tror bestämt att jag ska flytta till en mindre stad där allt finns på 1 och samma plats,,


Bakning med nina

Åh nina är för söt, hon vill baka med mig=) SÅ gulligt sagt, ja jag rä proffset på att baka, men med roligit sällskap blir det 1000 gånger bättre!
Samt att rebecca äntligen har hörtav sig, vi festade mycket under hösten men nu sista tiedn har hon och jag haft fullt upp på olika håll. vi planerar att träffas snart!

Tänkte ta och krypa ned till sängs nu är riktigt trött och känner mig lite varm. I morgon har vi tema dag i skolan men eftersom jag ska till tandläakren 11.15 och sedan till läakre så blir dte ingen skola. undrar även varför vi ska prata om sex&samlevnad i 2 timmar, det har man väl läst tillräckligt om???image77Bilden togs i höstas

Perelli

Sitetr och ser på andra chansen för att att ta sig till stora ifnalen på lrödag, Pereli är grym! Hon SKA Vinna!

Så har jag kommit hem från jobbet..

Okej nu ahr jag äntligen bytt om och kommit hem från jobbet. Det var sjukt lte kunder och ingen ahde väl råd att ahndla idag när lönen är slut. Jag fick skrapa i hop till en banan och en loka till mellis. Ja mitt konto är luspankt nu, och jag serfram emot kl 00 i natt då lönen sätts in. För jag lyckades föna ut mitt permanentade hår och vill klippa luggen rak samt att färga utväxten. Ja jag åker till grekland om 2 veckor men först idag insåg jag hur risigt mitt hår är! Nåväl, Kunderna på ica var inga märverdiga 3 stycken stack väl ut

Damen i 50+ med rualtor gnällde på att hon inte fick någon rabbat på fläskfile samt tråta, men de berodde på att hon redan använt kortprsiet denna vecka, alltså gäller det bara en gång!

Kinesen som var riktigt grinig kom in och hade tappat sitt headset, hon förklarade att det var litet, men nej ingen av oss hade hitta något. Så hon ägnade 5 minåt att prata om sitt jäkla headset, till sist blev jag irriterad och sa att du får faktiskt ringa oss i morgon!

Samt Stefan, ahn har börjar bli otcäk nu han är efter mig och försöker flirta usch, gillar inte utvecklings störda stefan. Han ahr börjat gå till överdrift nu.

Skriver på

Skriver på för fullt, men har en vecka på mig innan det ska in, så det känns lungt. Slutar strax och ska promenera dit bort för att sedan ta tunnelbanan till jobbet. Dagen har gått fort och nu längtar jag hem, men första Ica. Ska försöka lägga märke till om det händer något kul på ica. Juste i tisdags kom "dockan" in hon ahde sin barvagn med sig, köppte blonderings färg, satckars hennes hår! Hade hon kommit till min kassa hade jag bett att få se på ungen. Som egentligen är en docka. Fick veta av en kolega att hon för ett tagsedan fick missfall och efter det har blivit hel knäpp efter det.

Nog om det Alicia är förförsta gången på skratt humör och vill inte skriva mer, så nu pratas det på=)

Hittat skrivandet!

yes! Seger nu har jag fått tillbaka min förmåda att skriva. Sitter på min svenska lektion coh skriver om det gångna året som har gått. Det går riktigt bra!;)  tacke vare bra musik i ipod, kan ni gissa vilken? Jo dansband;)Lägger kanske upp min berättelse här=) Får se. åter går nu till mitt srivande!


I skolan

Så sitter jag i skoaln, det blev ingen Matte på mig. det är en lång historia men det rä så det ser ut nu. Så istälelt sitter jag i biblioteket och skriver med sällskap av Alicia.  jag som så gärna skriver har tåff black out och kommer inte på något vettigt att skriva om.
I morgon ska jag visserligen till dokotorn, har sett till så att Lina kan ta mitt pass. Ja jag gillar inte att vara för öppen om mitt privata liv med hur jag fungerar som person och vilken slags värld jag lever i men jag känner att jag i denna stund är tvungen, om det så blir att ajg kommer ångra det jag skrvit med tanke på att jag vrkligen inte vet hur många av mina vänner/familj som läser min blogg så får jag ta frågorna/konsekvenserna efter det.
Åter ign till mitt läkar besök i morgon så kommer jag förmodligen med all sannorlikhet få ångest dämpade medecin, samt börja DBT behandling efter sommaren och psykolog samtal. Vill understryka att det inte är något fel på mig alls! Jag ahr snarare gått igenom alldeles för mycket dem senaste 4,5 åren- Jag ahr inet fått berarbeta det riktigt och nu har allt kommit över mig igen, vilket gör att jagb på utsidan mår bra men innuti befinner jag img i någon form utav kris. Jag är fortfarande rädd att jag komemr ånga det jag nu skriver och övervägerpå att radera, men på något sätt så måste jag få det ur mig, vad som händer sedan får vi se.
Men jag kan bara hoppas på att läkarsamatlet fungerar bra i morgon. det är det enda jag kan se nu. Vill även få en mysig helg och aksnke träffa M???  Får som sagt se

Redo för en ny skoldag/jobb

Nu är jag äntligen klar, ska strax i väg till skolan för två lektioner och sedan jobba till halvåtta i kväll. Hopaps på en lugn dag i plugget, ltie oro för min matte har inte skött den så där jätte bar denna termin. Heltenekelt skoltrött..
det blir nog inga fler uppdateringar av bloggen i dag, det får bli först senare i kväll. Ha en riktigt bra dag!

dansbands-John

Det roliga med att gå ut och dansa är att jag från förra sommaren känenr igen de flesta som är där. Många av dom är i 40+, men det beror helt på vilket band som spelar, synd nog så jobabr jag varge torsdag och därav kommer det inte bli något dansade för min del innan 4 Juni då Arvingarna spelar
Men så till gårdagen, den första människan jag fick syn på var en rakad man,  en typisk 30+ lite småfet/biff (vart går gränsen??) Skälet till att jag fick syn på honom var att förrsa sommaren, då BlackJack spelade och min kära syster var med (en bart för sällskap coh tvång från mig) han var måttlgit "lullig" frågade mig om dans, jag svarade ja, sen frågade han min syster ett antal gånger men hon sa bestämt nej, tillslut fick jag säga i från och då ville han dansa ännu en dans med mig. Han påstod att han jobabde innom kriminologi.
Ja han var även påverkad i går, var där helt ensam och konstigt nog bjöd han bara upp mig och Camilla, men hon tackade vänligt nej. Denne john var riktigt sliskig, måttligt full och ja frågan kom, varför bara bjuda upp oss två? Kanske för att vi var yngst och vackarst? Kan inte påstå att han var speciellt bra på att dansa. Så i fortsättningen hoppas jag att han inte dyker upp, just för att slippa dansa ännu en dans med honom. Den gyllene dans regeln säger: tacka bara nej om personen är för påverkad.

Godmorgon!

Vilken fantastisk kväll jag hade i går, ofattbart roligt! Dock var både jag och Camilla trötta och jag var seg att komma i gång och dansa. har inte buggat på ett par månader. Det flesta som var där i går var proffs. Men jag fixade det galant! Tog några danser innan jag kom in i det hela. Karina Jaarneks var helt okej, en fantastisk sång röst men ingen direkt dansband, mer elvis låtar och engelsk textade låtar. Men jag var riktigt nöjd med kvällen!
Camilla fottade mest så närjag får bilderna ska jag ladda upp dom här=)i paosen åt jag sockervadd=) camilla åt varma snacsCarina&Jag=) Tack för nallen, hon vann 2 st=)

En mycket glad och stressad kvinna

NU är jag förbaskat stressad! Ska kila i väg och ta ut de sista jag ahr på konot..blir sockervadd och dansband för hela slanten i kväll!
ha en riktigt bra kväll!

Dusch

Nu börjar det att dra i hop sig för att duscha och göra sig fin för kvällen. Det fina vädret verkar ha dragits bort så det blir varma kläder i kväll. Jag ska träffa Camilla kl 18, stackare hon är hengig och har oont i sina vader, känner mig elak som drar med mig henne! Men snäll som hon är så fäljer hon med iallafall, jag hoppas att vi får en kanon kväll!

Morgon bilder

Pappa var på hugget med Kameran i morse, så jag slänger in en bild på mig som nyvaken! Audi var mitt frukost sällskap, och ja jag sover fortfarande i mina nallepuh byxor som ajg ahr haft sen jag var 10, kan säga att de är ännu skönare nu än vad dem någonsin har varit!
 ja jag bjuder på den


När jag sitter och tänker..

Jag kom att tänka på hur rörd jag blir av vissa blder och hur mycket känslor det finns i dessa, därför slänger jag in ett par wsom jag hittatde på Bilddagboken, där jag salmar de flesta bilder. Barbie huset som Lisa snickrade åt migoch geten som jag inspekteradeFisketur i Geiranger

Grattis till barnet!

Vill Gratta M för att ha blivit farbror:) Fick en söt mms bild på barent,det framkom inte om det belv en pojke eller flicka, men får väl veta det efter att han har slutat=) Fick en tår i ögat då jag tycker att nyfödda barn är något utav det sötaste som finns=)
Så grattis M till att ha blivit Farbror!

Jag minns själv när jag blev moster för första gången för 6 år sen till Isabella, jag var för lite för att förstå innebörden av det. Var trotts allt bara 11 år och var egoistisk och ville bara få mera leksaker..Men ytterligare 2 år senare blev jag moster/gudmor åt William som är 4 år nu. Lite synd att dom bor i Österike men till 2009 flyttar de tillbaka till danmark, hoppas på att kunna träffa den sidan lite mer:) Jag är en stolt moster som verkligen Älskar mina systerbarn:)

Ett annat minne som jag har är från 2007 då jag avr nere hos dom, jag och barnen och min syster lekte kurragömma ute. Jag rökte och Isabella frågade varför jag rökte pipa gömd bakom buskarna, så nuttigt=)

Och nu har jag hittat en del nostalgi bilder på mig som liten=) Systser och IsabellaVi lagade mat och hon skulle sjunga Moster Martina kan hon medWilliam och jag, mysigaste bilden=) Skagen för 4 år sedan, då min syster gifte sigSkansen för snart ett år sedan, gick runt i bikini

Min kärlek till Dansband

Jag har en stor förkärlek till dansband. När jag var litenoch mina föräldrar ville att jag skulle sova, så räckte det med att sätta på en dansbands-skiva och jag sommnade på direkten. Pappa har alltid kört med sveningvars låtar och övriga dansband och där av började jag själv lysna på alla olika band. Jag har haft perioder då jag har försökt att byta musikstil, men det har varit resultatlöst jag har gått tillbaka till dansband=) Mina vänner vet hur jag är, ajg kan verkligen rocka loss så fort jag hör en bra låt. Men det var först förra sommaren som mitt intresse började växa för Bugg-dansband. Blackjack som står mig varm om hjärtat spelade på grönalund förra sommaren, jag fick med mig min syster dit. Tanken var att jag bara ville stå i 3 timmar och njuta av deras sång, men så vart inte fallet, jag blev ganska så snart uppbjuden av olika män, största delen är ändå äldre människor som dansar. Och fann direkt intresset för bugg. Det är lätt att lära sig bara du kan grunderna! Den sommaren blev det ett antal vändor till             Grönalund för att dansa till musiken.
Det är just lugnet och rösten, samt texterna som gör att jag har fallit för denna musiksmak.
I går fick jag reda på att Solan som jobabr i butiken i skolan gillar dansband lika mycket som jag gillar, samt att hon också buggar, så i kväll kommer vi att ses på dansbanan. Även Sara på mitt jobb dansar bugg och gilalr dansband, kul att jag har funnit fler som gillar den musiken, finns det fler där ute som gör det?
Så i kväll smäller det igen, Carina Jaarneks spelar och jag ska dit med Camilla för att njuta av en härlig danskväll=) Ses där! image51 arvingarnaimage52
En enorm lcyka denna agustikväll 2007=)


Promenix och sömn

Jag ar skrivit en halv sida om boken snabba cash, somnade sedan på soffan. men om en halv timme ska jag och mamma ut på en långpromenad med Audi. Jag ha rsom sagt friluvsdag men efter den sista tidens dåliga sömn, så struntar ajg fullkomligt i att åka ut och göra aktiviteter med resten av skolan, istället blir det en härlig promenad! Ska inte glömma kameran!


Skilda världar

Jag har för mycket i tankarna nu, så mycket som jag vill hinna med i dag, men vet inte i vilken ända jag ska börja i.

Skriva Bokrecensioner av två böcker, se där jag kan inte ens stava till det ordet, eftersom jag inet har skrivt en sådan på kanske 3 år?
Städa rummet och byta sängkläder
Skriva en bokanalys, vad är det ens?
Dsucha och  bli Dansbandsfin
Gå e långpromenad
Skriva 4 långa blogg inlägg
samt se på skildavärldar/nya tider,jag är en riktig såpa brud

Magnet röntgen

Fick rpecis veta att jag ska magnet röntgas, när är oklart men det kommer hem pappaer på det. Det sista halvåret har jag kämpat för att få bukt med avdomningarna i mitt högra lår, mina fötter har även smått börjat att dommna av nu. För en evcka sedan fick jag genomgå en nevrologiskundersökning vilket innebar att dom satte på elektroder på huvud och been och skickade sedan in "stötar" som gjorde fruktansvärt ont, för att mäta nervernas verksamhet. Skälet beror förmodligen på att en nerv i höften blir klämd när jag har för tajta byxor, och då domnar låret av och ger små liknande kramper. Nu har jag 'ntligen fått min rätt och ska bli vidrae undersökt, skönt är väl det

Ännu en ny morgon

Hde först tänkt logga ut, men tänkte vafan kan väl lika gärna skriva ett kort inlägg innan ajg susar in på bilddagboken för att ladda upp en mängd bilder där. Jag är ur usel på att ladda upp det bilder som tas.
Förövrigt blev jag väckt klcokan 7! Av att kunden kom indundrades, men somnade om och vakande för 30 min sen att hunden igen kom indundrandes! Suck, men kan gotta mig med att jag har ett härligt, hårigt sällskap idag=)

sista delen av andra avenyn

Åh jag är på hel spänn! Såg klart sista delen av andra avenyn nu, hopppas på att det blir en ny säsång till hösten! Bästa svenska serie som har gått på åratal! TYckte slutet var så spänanande att att satt och kniep i hop hela kroppen, Jag tror att Kims mamma dog, men nej jag vet inte det var lite oförståligt. Men shit vad spännande det var!
Jag ska lägga mig nu, är ledig i morgon eller har snarae friluvsdag ska gå en lång proemnad med Audi och mamma, där av blir det ett längre och fler blogg inlägg i morgon. Har mycket att skriva om nu=)
Puss&Kram

slut för dagen

Nu 'är jag på mammas jobb har slutat för dagen. En helt ok dag! fick stå i butiken, rätt chill, men pelle rä värdelös och luktar svett så nej jag fick agera lärare i stortsätt hela dagen. NU ska jag läsa min bok och äta en macka innan jag om en timme åker i väg och jobbar= hörs senare i kväll

Klänningsväder

Det blir ett snabbt blogg inlägg av mig. Det är ett underbart väder ute så jag passar på att anvnda min nya röd prickiga klänning från gina Jag ska strax i väg till skoal, bakning från 8-14. där efter ska jag upp till mamam för att fördriva 2 timamr innan jag slutligen ska jobba. Stänger i kväll och har jag tur kommer pappa och hemtar mig:) om inte så blir det en lång resa hem. Så där av kommer det att bli en dålig uppdatering i dag!
ha en riktigt bar dag så hörs vi i kväll!image50

http://gewitterwolken.blogg.se/

Jag är tvungen att länka min vän Camillas blogg: http://gewitterwolken.blogg.se/
Hon har skrivit en lång och informationsrik text ang ett viktigt ämne, unga flickor som luras utav äldre killar.
Hon har läst min uppsatts om det jag har gått igenom och går igenom än. För det sättet jag blev behandlad på och lurad tar tid att bearbeta. Jag avr riktigt blå-ögd och ville inte se alla varnings signaler som ändå gavs. Ja jag vet att jag tidigare har skrivit ett inlägg om det som hände mig. Men det är verkligen illa, på rixfm festivalen såg ajg honom stå och krama några 14 åriga tjejer. Jag undrar om han har lcykats koppla på sig sin charm även där och lyckats fånga deras hjärtan. Han är  den mest omogona, kännslokalla 23-åringen  som jag någonsin har träffat/hörtalas om. I den åldern måste man väl ändå börja fundera på vad du vill med livet osv? Vad vet jag, men denna människa borde sitta inne, han borde ha sitt straff av det han gör. Jag tror och vet med all sannorlighet att jag inte är den enda som har blivit utsatt, sårad och bedragen. Han tog en del av mitt hjärta och lämmnade mig kvar ensam, sårad och ledsen.
Läser ni http://gewitterwolken.blogg.se/ så kommer ni förstå vad det är jag menar, jag känner att jag inte har ork nog att ta ut mera ilska över det som har hänt. Egentligen har jag god lust att gå ut med namn och bild på detta svin. En dag kommer han att åka dit för sexuellt utnyttjande!

Egobilder istället för allt annat trams

Precis som för ett årsen bestämde jag mig för att ta en massa själbilder, pappas Canon var spårlöst borta så dte blev den vanliga traditionella dikitalkameran, som iof ger bra bilder med den rätta redigeringen:)

Många inlägg

Jag är riktigt sugen på att få skriva av mig om många olika ämnen. Dels för att jag har oerhört mycket onödigt att säga samt för att rädda mig själv.
Men jag får se hur långt jag kommer, hade t'nkt fotta lite och sedan gå en sväng till gallerian för att ev inpulsshoppa upp det sista pengarna..därefter har jag bestämt träff med min mor strax innan 6. Vi ska träffa en person som ska försöka rädda mig? Ja det hela är mycketmsvårt att prata om.


Muffins på mitt sätt

Jag som ahde bestämt mig för i går kväll att nu är det 3 evckor med diet! Masa frukt och nyttigheter istället för att vräka i mig allt som finns att äta. Där sprack dem planerna jag ahr gjort choklad muffins, ska se på Nyatider nu och sedan in till Syrran och fika:) Om inte så kan hon ta muffinsen som blir över. provade en ny variant att göra en enkel choklad galsyr med pärlsocker på, mums kan knappt vänta;)

I skolan

Lägger in en sida till olika tårtdecorer http://tartdecor.se/
Sitter förövrigt i skolan, dagen känns sisådär, men slutar om 40 min.
Jag jag glömt min mobil hemma i dag!  Så jag känner mig helt Lost! Camilla om du läser detta så smsar jag när jag har kommit hem!
 

Sol sol underbara sol=)

Vist är det underbart att vakna upp utav solen? Jag blev genast på strolande humör och skutatde ned för trapporn för att se om dte var klännings väder elelr ej, men till min besvikelse är der bara 3 garder ute och det verkar som om det inte ska bli varamare än 12. Så där sprack tanken på att ha en tunn klänning i dag.Istället blir det min sköna flanel shorta;)
I dag slutar jag redan halv tolv, får se vad jag ska göra efter,  om dte blir raka vägen hem eller ej.
Om nina är frisk ska vi fika om inte blir det en fika med Camilla,stammis fik i kista.
NU ska jag se till att få i mig frukosten!

saningens ögonlbick

OKej, det blev ingen städning av rummet, Det får bli i morgon.
Nu ser jag på Sanningens ögonblick riktigt spännade. men samtidigt lite för amrikans med tanke på att detta var en amrikans idde från början. Jag skulle aldrig utsätta mig för det här, tycker att är man i ett stadigt förhålalnde så ska ärligheten vara ett måste oavsett hur jobbigga frågor/händelser det rör sig om. Det finns ALLTID en lösning på alla problem och händelser..
Efter programets slut ska jag nog prata med den äldre en stund och sedan sova. Det va trottsallt ett par dagar sen sist vi pratades vid.

SE HIT! KATT KVINNAN

igår kom det in en äldre dam som köptpe jätte mycket kattmat, hon avr vrål stressad och fummlade med kort och pengar, hon förklarade att hennes ena katt låg på sjukhus, att hon tar hem om övergina katter, att det är så stressigt. Mitt i allt stälde hon mig en seriös fråga, den löd:
Du kanske vill ta hand om en av katterna?
Jag blev lite stäld, men tackade vänligt nej. Så om de är någon av er få läsare som läser min blogg, som gärna vill ta hand om en övergiven katt, så kan ni alltid skriva en komentar så hör jag av mig till er och ger mer information om "Katt kvinnan"!

Poke

Jag har upptäckt att mitt minne är väldigt kort...kan bero på att jag tar in "för mycket" intryck varge dag.
Men idag fick jag lära mig av en kund att Liljekonvalger inte får säljas på trog eftersom det är en "plock" bar-blomma. Ville inte ifråga sätta varför, men min tanke gled åt att rosor växer ute men ändå så får butiker sälja dem? Men okej,jag frågade inte vidare på den saken.
Men hur är det där? Alla blommor växer ute, men ändå så får vissa sorter inte säljas?
Sen kom det kunder som bara ville bettala med mynt! 132kr, i bynt, jag tackar och bockar, kön bara växte och kundernas blickar blev bara mer irriterade. Men det är så det ser ut.


Okej nu har jag fått städlust, ska "gör" några bra skivor sen får vi se om ajg hinner grov städa mitt rum eller ej. Ska se på andra avenyn=)


17 Maj, Sorry Norge för att jag glömde National dagen

Okej, läste precis Fredriks blogg och kom på att det var 17 maj i går, Norges national dag i sig är inte så stort och betydelse full för mig, det enda är att jag är halv norsk och trivs väldigt bra där! Så där av inget firande i går.
Har även tackat ja till att jobba till stägning på tisdag. Mäjligen korkat eftersom jag eventuellt ska träffa den äldre då. Men eftersom jag och pappa hade en diskution idag ang pengar så slutade det med, att dom ej kommer att finansiera något i grekland åt mig, ingen shopping i från dom. Samt att jag komemr bara ha cirka 1000 kr att leva på under hela juli månad, och inget studie bidrag! Vet inte hur den månaden går i hop sig, borde ha lagt undan hälften av denna lön men nej, ingen planering alls av mig och nu lever jag på mina sista få hundra lappar veckan ut. Har lagt ner pengar på att unna mig shopping och nöjen!
Så ja jag har inget val än att jobba arslet av mig nu för att få i hop juli månad..det är tufft!slänger in en bild på Magnus Uggla från i torsdags

Snabbis

Uppdaterar en snabbis, bilder på mina 3 underbara vänner som alltid finn här för mig och jag finns här för er<3
image44

Upp och jobba

Godmorgon! NU har jag vaknat efter 12,5 timmas sömn! Kan inte påståå att jag känner mig piggare, snarare tvärtom att sova 3 timmar kände jag mig piggare. Men jag har ett underskott på sömn nu. Sömnvätskan hjälpe verkligen, efter 20 min sov jag, vakande till när mamma kom hem med choklad, och sedan somnade jag igen. Miossade Lasse Stefanz på tv, men det går alltid att se om. Längtar tills på onsdag då Carina Jaarneks ska spela. Har dock aldrig hört henne men att dansa är kul så=) Camilla har lovat att följa med, s¨vi får nog en kanon kväll!
Så nu väntar jag bara på att åka i väg till ica för att jobba i 6 h. Synd att det tar 1 timme att åka dit, men å andra sidan stor trivs jag!


Sov gott

För trött orkar inte skriva ett ord till, jag slocknar,

Hatet mot olle

NU hänger jag återigen ut en kund här olle, En utav det elakaste konstigaste kunderna på ica. Hasn är väl i 75 årsåldern väldigt propertklädd och alltid en fixad frilla, pratar oftast om sin mat. Och jämförelsen med banener i gröten som som en kyss med Lena Endre..
I början när jag var ny på Ica tyckte jag att han var trevlig men kunde gå i överdrift med sina uttalanden. Men så en dag gjorde jag ett bigg misstage och förlorade olle som kund, (lättnad!) Ja jag var ltie små trött och olle distraherade mig med sitt prat om något ovisentligt. När han har bettalat kommer kund 2, jag råkar av misstag skjuta ner kund 2 varor på samma band som olles, vilket resulterar i att deras varor blandar sig. Olle börjar gnäll och anklaga mig med hårda ord. Jag är näst intill gråtfärdig när han är klar, det sista orden bli: jag ska aldrig gå till din kassa igen, du borde veta bättre.
Jaha men och? Dety är hanns val vilken kassa han väljer och vist jag gjorde fel, ett misstag är ändå inte hela världen, så sen dess har jag gett sura blicken varge gång han har funderat på vilken kassa han ska välja. Tack och lov har jag sluppit honom.
Häromdagen ahde han en lila solskada på näsan, så elak som jag är önskade jag nästan att det var en canser fläck..

8 h på Ica

Godmorgon!
Jag ska strax åka i väg till Ica och jobba, öppnar ensam idag! Men det komemr att gå bra! Jag har trotts allt bara sovit knapp 3 h i natt. Hade en väldigt intensiv dag/kväll/natt. Jag känner inte att jag vill gå in på vad, det känns lite för privat och det räcker med att mina närmsta vänner vet om det. Men mycket är jobbigt nu och jag är glad att NI finns där för mig <3


Gårdagen

Godmorgon! Sitter i skolan och bloggar, kan kortfattat säga att kvällen var hemsk. Utan camilla och sarah så hade inte jag orkat att vara kvar. Förmodligen kommer jag inte att kunna gå på fler festivaler i sommar. Eftersom det är samma jävla vaktbolag som håller i dessa festivaler. svårt att med ord skriva nu hur min kväll blev, men jag är oerhört ledsen och mår inte alls bra i dag.
 Får skriva ett längre inlägg senare i dag, blir för min del kassa sittande på ica,

PÅ väg mot camilla

NU är jag redo för en ute kväll, vet dock fortfarande inte om det endast räcker med att ha en stickad tröja på sig i kväll. I folkhavet kommer det att vara varm näst intill svettigt men sen då när man ska hem? Och inann det, lite svårt att klä sig.
Hur somhelst ska jag om en timme träffa upp Camilla i solna, ska hinna kolla på ett par skor sedan bär det av mot kungsan där vi ska träffa upp ytterliggare ett par vänner till mig. Kameran är med under kväll och jag lär uppdatera innan jag lägger mig.
Hur mår jag annars? Svårt att säga orken i kroppen är i stprtsätt borta så det rä väl ganska osamrt att gå ut nu men vill å andar sidan inte sitta själv i kväll.
Puss&Kram

Dags för lunch

Uppsattsen blev äntligen klar! Känenr mig riktigt bra som äntligen har skrivit klart den! 7 dior vart den på, och den känns väldigt privat men ändå en tanke ställare till andra unga tjejer.
en dikt/ text som är med är denna:

Tiden läker alla sår, jag trodde att jag funnit rätt person, men från din sida var detta bara en enda lek, En lek som var på dina villkor, brustna drömmar och tårar Som dränkte min kudde i tårar, Vännerna, dom frågar hur jag   mår,                    

jag säger att med tiden så läker alla sår,

men orden ekar tomma och jag vet att

allting känns så fel, att jag borde ha sett det tidigare

för det finns ju bara denna man

det var han  som jag trodde skulle gör mig hel,

men som gjorde mig tom

lika förtvivlad, ett hugg i hjärtat


NU ska jag laga tacos=)


uppdatering av skrivandet

Jag är i full gång med skrivandet är helt inne i texten det går bra! Vet bara inte hur jag ska avsluta det är inne på slutet av sida 6, innehålls rik personlig uppsatts blir det. SKa iaf hoppa in i duschen vid 11 och gå en sväng ill ica runt 12, får bara hålla tummarna på att jag är klart med uppsattsen innan 12! Tänkte göra tacos till lunch/middag, äter väl runt 3, samt köpa lite godis till Lisa=) Vet inte om hon läser min blogg eller inte, men en hälsning till dig Lisa: Jag tycker oerhört mycket om dig och ställer gärna upp för dig och hunden!


Uppsatts&star fm

Till min fasa har jag nu upptcäkt att Svenska favoriter har lagts ner! Och upp har kommit Starfm med, musik från 70,80 och 90 tal. Vist jaggillar den musiken! Men svenska favoriter var ändå svenska favoriter, med härlig svensk musik. Jag undrar om dte blir någon form av Starfm festival i sommar? Sbesnakfavoriter festivalen har alltid varit bra!
Ikväll är det rixfm, ska pälsa på mig och åka dit en stund med camilla, jag vte inte om jag ska hoppas på att svin Bolmen jobbar eller ej, jag har inga direkt höga förävntningar men samtidigt skulle det känans bra(?) om han var där, tja bara för att se om han kommer i håg mig? Jag undrar vilket nummer jag är på hans lista?

Nu ska jag ta itu med uppsattsen som är väldigt personlig, nästan så att jag egentligen inte vill lämmna in den till min svenska lärare, men å andra sidan kan jag nog få ett bra betyg på den!


godmorgon

Ny dag och en smäre röst. Håller på att tappa rösten totalt, trotts att jag mår mycket bättre idag. Det är lika jobbigt att ringa jobb samtalet som allt annat, just för att jag är rädd att bli av med det. Men å andra sidan så får ajg se det som att jag med all sannorlikhet kan jobba tiderna som jag har i helgen.
Dagen ser ut som så att verkligen få allt skol arbete klart och göra en god middag, tacos?
Samt bara vila och njuta av det dåliga vädret..

Ett inlägg till

Jag avslutade mitt förra inlägg med ett löfte om ett till inlägg.
Många eller endel undrar säkert hur det kan komma sig att jag träffar en kille som är 10 år ädlre än mig(M du undrar säkert också?) Iallafall så har jag haft 4 år som bokstavligen har varit rent åt helvette, vill inet gå in på det allt för mycket eftersom den tiden är förbi. Men under dessa 4 år har jag av och till fått terapi för att bearbeta det som har varit jobbigt, vilket har lett till att jag har vuxit som människa. Och framförallt mognat mer som person än många andra 17 åringar. Där av har jag svårt för att bli tillsamans med någon som är lika gammal som mig själv, jag har haft ett sådant förhållande och der gick inte bra alls, det tog slut väldigt fort. Jagh har inte vågat inleda något med någon i samma ålder, trotts att det funnits kännslor så har det ändå i slutet inte blivit något. Där beror nog mycket på att jag har varit ltie för rädd, att "bo" hemma hos någon med dess föräldrar vilket många fortfarande gör i min ålder.
Sista året har jag även sökt bekräftelse på att få bli bekräftad. Det är svårt att förklaar på vilket sätt jag har sökt bekräftelse men kanske på det sättet att jag är mer "vuxen"?  Jag vet ärlgit talat inte hur det kommer sig, har inte kommit underfunn med det än. Utan det är bara vad kroppen har att säga.
En annan väldigt privat sak iof,(är väldigt öppen nu!) Är att sex för mig har tidigare inte varit något speciellt, jag har adlrig "älskat" på riktigt med kännslor, jag undrar hur det är? Någon som vet? Men jag har insett nu att jag inte vill "älska" så länge jag inte har hittat rätt person som älskar mig lika mcyket som jag äslkar honnom. Där tappade nog många hakan..men det är så det  ser ut för mig.
Där av är det helt otänkbart för mig att blitillsammans med någon som är i samma ålder som mig.

Jag gör som Camilla..

Jag har hela tiden försökt att undvika att skriva alltför personliga blogg inlägg, i risk för att någon ska läsa som egentligen inet borde läsa. Eller för att drabbas av någon elak komentar. Men i nuet så struntar jag i det, jag är för trött för att skriva i den rosa boken som ständigt är min efterföljare när det gäller att skriva om allt negativ. I den boken blir det sällan något posetivt skrivet.
Därför känns det  svårt att komma i gång och börja skriva "personligt" inget som i vanliga fall brukar handla om  skolan, sola,Nina eller jobbet på ica eller något annat meningslöst som jag egentligen tror att ingen bryr sig om. Jag lever ett  lika vanligt liv som vem som helst i Stockholm, jag är inte speciell på något sätt eller utstickande. Det enda är att jag har ett stort intresse för dansband och bugg. Jag tar varje tillfälle i akt till att gå ut och dansa.
Men i kväll är jag nästan livrädd för att drabbas utav ensamheten i morgon, vissa dagar ser ut så. För i morgon kommer det förmodligen bli en dag hemma i sängen, skolan är lättare att sjukanmäla sig till men att strunta i jobbet är svårare för det kan jag bli av med. Jag ska försöka att bli tillräcklgit frisk för att kunna åka i väg och jobba ett par timmar på eftermiddagen. Men båda mina föräldrar kommer att vara på olika håll hela kvällen/natten i morgon, och just nu är jag i största behhov av mannligt sällskap! Bara att ligga och krama en stund framför tv som sällskap inget mer!
I morgon är Rifm festivalen jag kan/vill inte gå, för jag vet en som kommer att hålla vakt, den svinaktiga Bolmen. Som verkligen tryckte ned min självkännsla och tog en del av mitt sätt att se suntförnuft på kärlek/relationer. Kan här med säga att jag aldrig har blivit så sårad någonsin! Det tog mig 8 månader att inse detta och avsluta det kappitlet. Jag är inte tillräcklgit stabil ännu för att bemöta honnom, eftersom jag är osäker på hur detta skulle bli.
Inerst inne skulle jag vela åka hem till M och tillbringa kvällen där, men min "rädsla" för att få ett nej väger tungt för att ens fråga.
Sista veckan har känts som om vi har sakta glidit i sär, det kan beropå att han har insett att det är en stor ålder mellan oss(10år) och har insetta detta nu, att det aldrig kommer att bli något, att det kommer kännas fel i alla samanhang. Men jag känner att det inte går att förhindra det kännslor, det går inte att bara se att det är stor åldersskilnad mellan oss, jag vill nästan gå  den vägen att  lita på det kroppen och hjärtat säger, strunta i vad andra har att tycka och säga om det. För känns det bra, kan inget komma emellan det.  tycker man om någon ska ska man gå på det trotts att det finns vissa hinder, men hinder är till för att lösas och inte hoppa över. Jag känner mig lite smått ledsen över hur det såg ut för en dryg vecka sedan och innan det, jämfört med hur det ser ut just i dag.  jag vill inte att kontakten ska minskas även om det kanske inte blir vi två för evigt. För jag tycker verkligen om M som en riktigt bra vän och jag har aldrig träffat en person som jag kan skratta så mycket med som jag gör med M. Jag tycker verkligen om honom, men kan inte säga hur mycket eftersom vi nydligen har börjat träffas efter att ha pratat i telefon i över 2 månader. Jag är riktgit förvirrad och ledsen, vill inte något skall gå snett, jag tror det bästa vore att ses och prata. Rädd? jo för jag har en tedens att gråta för minsta lilla.
Detta får avsluta inlägget men dte blir nog ett till..

elektroder och kuddar

NU har jag kommit hem från 2 timmar på neuro kleniken! Fy fasiken vad det gjorde ont!
Eftersom mitt lår ofta dommnar av så skulle de göra en undersökning och mäta nervtrådarna i lår-ben-fötter. Jag måste ha varit dagens kitligaste passient. Ryckte till så fort det skulle sätta på och av trådarna.
Det kändes snarare med obehaglit än ont eftersom det avr som små stötar. Hade även elektroder på huvdet och var nära på att somna=)
NU v'ntar jag på svaren som lär komma om 2 veckor. Jag tänker inte utesluta Jeans..


...

Idag är jag hemma från skolan är tok förkyld samt att jag ska till Karolinska och göra en Nevrologisk undersökning, med elektroder och sånt..
Gick upp 8 för att jag tänkte på mina 2 bokreccensioner skrivna  samt skriva klart uppsattsen som aldrig blir klar.. men den chansen har jag sumpat nu, har legat framför tv och njutit av att vara ledig. Ska strax in u duschen och lägga in all ren tvätt, tack ochlov or jag hemma, kan INTE tvätta..


Cooki

Blir så trött på de m'nniskor som jag ständigt måste påminna om vad jag ska göra. Att säga en sak vid 7 olika tillfällen är tröttsamt. SPeciellt om det är något "intresant". Känner mig inte specielt intresant av dessa människor. Skulle vela bara RADERA!

Sol

Riktigt dålig uppdatering av mig de senaset dagarna. jag har varit i Herrljunga och firat min mormors 80-årsdag. Samt legat nerbädfdad med 40 feber och inte orkar röra på mig. Där av ingen uppdatering.
Nu är jag på mammas jobb, ska strax i väg och kolla på ett par skor;) därefter möta upp nina och SOLA för sista gången innan sommaren....åker till Grekland om 27 dagar vill egentligen vara måttligt vit då så att jag kan njuta fullt ut av solen!
puss

min hals..

Jag har så 'cklgit ont i halsen, kan inte svälja, inte drcika eller äta.
Denna gång har jagINTE gått och frusit, jag har bara jobbat för mycket och sovit tok förlite samt rökt alldelses för mycket, sånt går i vågor.
Trotts att jag vill sova nu så går det inte för det är förvarmt med duntäcke och kläder på, vilket jag måste ha för att kunna sova.
Jag hoppas att Nina har tid att träffas över en fika snart så att jag får komma ut och passa på att handla på ica. Tror dte lutar åt glass och att baka något gott.
image39Jag vill har RÅD nu! Hur jag ska bli kvitt med att ha så fruktansvärt ont i halsen, samt hur jag ska må bättre tills i morgon..


servettkvinnan

Jag är arg och trött och riktigt upprörd?(?)
För dte första så kände jag redan i går på jobbet att jag började få hals ont, och kände mig lite febrig, men dumt nog åkte inte jag direkt hem efter jobbet utan till M såg på efterlyst och åt mat. Kom hem strax efter midnatt, sömnen har inte varit med mig för jag ahr vaknat ett flertal gånger av hals ont och ångest över att inte kunna jobba i dag, samt att i morgon bär det av till Herrljunga för ett intensivt firande av min Mormor som bli 80 år. Så planen idag är att knapra halstabletter/drickate/cola/samt och vila HELA dagen.

Nummer två är att jag kikade in på bilddaggboken och kollade igenom lite album från mina vännerlista, en tjej gör verkligen ALLT för att få uppmärksamhet av killar, flirtar med allt och alla i skolan, nämn någon som hon inte "känner" av dte mannliga könet. Kan tyckas låta som jag är avundsjuk, men fakta är att jag snarare är avis på alla förälskade par som omringar mig.
Åter igen till tjejen,NU har hon lagt upp ett flertal bilder på din mage? och bröst, varför? Jo för att hon vill dra till sig den uppmärksamhet som bilden självklart ger. Hennes mage ser förövrigt läskig ut, som en gravidmage men platt med navel som ett svart hål..Jag har en kännsla av att detta bara är början, allt för att dra till sig uppmärksamhet, i skolan kallas hon för servetten just för att många ahr lust att sätta en servett över hennes enorma uringningar.
Hur ska detta sluta?


Bilder

Jag och Alicia,min typska min då något är tråkigtså brum/röd efter 2 gånger på solarie samt av solen uteoch mina härliga fräknar


Gallerian

Var inne i Telenor butiken idag, gick därifrån ltie skamsen eftersom både jag och mamma har haft srul med dem ända sedan vi skafafde vårt abonemang där för 1,6 år sen, både telefon och operatör har strulat. Så skulle jag lämna in min mobil frö 3 veckor sedan för batteribyte alla papper på försäkring osv. Får ett sms om att bateriet ingår ej i försäkring jag kommer att få betala 1300kr, vägrar blir arg tar med pappa till Telenor, han är inte nådig, killen är trevlig, slutar med att de kan byta bateri och vi betalar 600 kr för självrisk. Men nej efter att jag dagen därpå gått in och diviterat fram och tillbaka så bestämmer jag mig för att de INTE ska göra något med min mobil bara jag får den hemskickad, ska ändå köpa en ny i juli. Men killen ahr varit så skyst och sett till att bateriet har blivit bytt kostnadsfritt. resultat, jag är nöjd som kund nu och har fått bateriet utbytt utan att bettala ett öre:)

Därefter skulle jag och alex in på hm för att köpa present till bror, jag tycker att kalsonenger är bra men hon tar 6pack strumpor och ett kvinnligt badskum:)
In på carligns, rea på jeans men självklart får jag inte ens byxorna över smalbenen min hudkräm har satt sig där den ska sitta och det är repcis det jag säger åt killen som hjälper mig: Jag ahr precis smort in mina ben så jag kommer inte i några jeans alls...
När vi går därifrån så säger alex: tack för hjälpen hon är sådan..
Ja jag är väldigt spontan och ärlig,

Så nu är jag hemma tänkte slappa en stund med boken (jag tror), 10 saker jag vill göra innan jag dör.
Till middag blir dte mina laxbiffar:)


Dags att skärpa till mig..

Nu är dte på högtid att det blir fler inlägg från mig..
På morgonen hade jag Nationellt prov i matte A. Det gick ok! Jag satt 45min av 60. Men enlgit rykten fik "favoriterna" sitta över den tiden som var sagt.
Därefter hade vi en långrast och spelade kort undertide, ja faktiskt fram till lunch. Med så lite som vi har i skolan kändes det som en bortkastad dag, så vid 1 drog jag varför sitta och inte göra något alls? När det finns "viktigare" saker att göra utanför skolan..
Nåväl gick in på den rosa skobutiken där alla "billiga" skor finns, Foot feet heter den så? Den som ligger precis på drottninggatan..Hittade inga passande skor så jag åkte själv till Solkungen, jag var helt ensam! Rätt skönt att få sola och sjunga med i Lotta Engbergs låtar.
Nu är jag hemma har duschat och kommit i "norge" stämmning eller snarae mys kläderna är på och sminket är borta. Ska strax till Gallerian och träffa upp alex för leta presenter till hennes bror. Tänkte även passa på att handla, för jag står för middagen i kväll:)

Har även tagit en hel del bilder som kommer upp senare..

Smoothi

Sitetr och dricker min smoothi, otroligt gott och nyttigt till frukost! Har hallon och annanas i med vanilj fil.
Halv nio börjar matte nationella kurs A, därefter har jag näringslära prov. Antagligen kommer jag att sluta vid lunch, vi ska bara in på BEA-ica och tja vet inte riktigt, men dte är väl någon livsmedels koll..

Gårdagen

Dåligt uppdatering av mig i går. här kommer en snabb rapport
Dagen ui går kändes lika meninglös som resten av dagarna i skolan, dock så blev vi klara med projektarbetet och vid lunch satt vi coh spelade kort i 4 timmar. Jag kan säga att jag är ur usel på kortspel.
Där emellan åkte jag in en snabbis till jobbet för att skrvia upp mig på några extra tider framöver, alltid bra emd lite extra pengar;)

Därefter åkte jag hem till M där jag jag tillbringa min kväll. Kom hem lite väl sent, men jag måste säga att jag verkligen var lycklig i går, det kändes verkligen bra!
Nu återstår att se vad som händer....

Skolan

Så har jag satt mig i bibliotketet, vet inte riktigt hur dagen ser ut, vi ska avsluta projektetarbete som egenföretagare.
Hoppas att denna dag blir ltie mer "värld" än vad förra veckan var, MIn lärare är verklgien den lataste och ger oss inte tillräcklgti med stimublerande uppgifter.

Hoppas på att sluta ltie tidigare idag så att jag hinner hem emallan "canser" maskinen dvs solariet och skolan. Om inte ska jag till M och se på film i kväll:)


Sanningens ögonblick

Strax dax för mig att hoppa i säng, har sett på programet sanningens ögonblick, Ett riktigt kir program, vem vill sitta i tv och erkänan för din lfickvän: jag ahr varit otrogen mot dig, eller mamma jag har legat med min bästa vänns pappa/mamma. Det där är ett typsikt amrikans tv program, tycker visserligen att det är kul att se på men stackars par!

Vit klänning sökes

Den 08 Augusti gifter sig min syster och hennes kille sig på Åland. Paret har valt att ha temat vit klädsel, lite ovanligt men häftigt. Bruden och brudgummen ska ha svart klädsel. Vilket är jätte ballt. Men som gäst är det extremt svårt att hitta en vit snygg festlig klänning. I inbjudan står det visserligen att linnebyxor, sommar vitklädsel går bra bara det är hel VITT. Men eftersom jag är bruden syster vill ajg hitta något speciellt som helst ska sticka ut i från de andra gästerna, lite egoistiskt men det är åandra sidan min systa styster som står på tur att bli vigd. Jag köptpe en klänning på toppshop i höstas. Men vikten har sviktigt mig och jag kommer je i klänningen som redan då var lite för liten, jag har verkligen letat ÖVERALLT men har fortfarande inte hittat någon klänning som duger än varge butik säger att det är det sista dom ahr i vitt inget mer kommer in. Jag vill inte ha en enekl vit klänning i linnetyg, jag vill känna mig vacker den dagen,så vart kan jag hitta en HEL VIT klänning, som ser lite festaktig ut men ändå enkel?

Kungsan

Tanken var att jag och nina skulle ta en fika i Kista och köpa våra singel/förlovnings ringar, nej jag är INTE lebb. Men vi båda tycker dte är oerhört tråkigt att gå runt och vara singel så för att sticka ut lite köppte vi jätte fina ringar på Hallbergsguld, 79kr st eller 2 för 129kr, jag slog till med båda.
I kista fanns inte ringarna i våra storlekar så vi tog  tåget in till Gallerian, vi fick vänta cirka 20 min då ett turistpar från china/japan hade svårt att bestämma sig för avd de skulle ha, därefter gick vi till Kungsan och eftersom ingen av oss hade ätit frukost tog vi en Kungsanvåffla, 3 kulor glass,mjuklass och topping!
Satte oss vid scenen där Jan Johansen och Sussitapper sjöng, för Tibet. Jätte mysigt
Men nu är jag hemma, ska göra sallad till middagen, syrran och henens blivande man kommer förbi
                                                                                                 i ett försök att efter-
                                                                                                 likna mathias:)
någon har stickat någotimage30Våra singel-ringar:)image31Topp från veromoda, 79,50kr
                                                                                            

Kungsan

Nu bär det av till kungsan med nina, ska slösa bort min söndag i solen, ska även köpa ringar i brist på annat:)

Nytt inlägg ny dag

image21
Godmorgon!
Det blev en sen natt för mig, somnad einte förens halv tre och trodde att jag skulle få sova ut i dag. Men nej, kl 10 kommer min syrra inskrikande och frågar varför ingen svara i telefon, med andra ord vill hon att vi ska passa Audi medans hon och Richi är på Ikea.. Nåväl snäll som jag är tackar jag ja, men han stinker bokstavligen av sitt fästinghalsband. Så han är inget jag direkt vill ha i min säng nu.
 Nu ska jag tärna upp all frukt som jag köppte i går och frysa in:)

Ica

Nu återgår jag till jobbet på Ica, dels så är det lite påfrestande att känna igen kunderna på stan, idag satt jag på samma buss som "dockan" paret som jag och mina medarbetare misstänker är psyko och har en docka i barnvagnen. Han ahde kammat hem 2 stora nalalr från grönan, skoj förhonnom, är det deras s.k "barn" som ska leka med dessa?
I dessa stunder vet jag inte om jag ska behandlade dom som kunder le coh hälsa eller bara ignorera. Jag vill INTE bli bekant med dockan.

Stefan har nog fått mig som sin nya idol, undertiden som jag städade ur bröd disken stod han och höll mig sällskap, sanckade på som vanligt, ville veta mer ingående på mitt liv, som vart jag bor osv. Vi hade en stor diskution om Göteborg, han slängde av sig sina ena Hammarby sko och sa: HATA GÖTEBORG
nejnej, och i hanns ögon är skola något som man blir integligent av och det är inte bra att vara inteligent, ahn vill nog helst att jag ska tillbringa all min tid på ica, han ger sig inte och vill inte släppa taget när jag ska hem för dagen.
En liten inflik är att Stefn är 44 år, utevcklignstöd så lite förståelse finns ändå

Gubben som stinker urin lukade lite bättre idag, slapp hålla andan..


Tandborstning och dans

Något som jag ofta brkar ta fel på är tandkräm och tvål, jag kan komma på mig själv i sista sekund med att jag ahr handen i en position till att pumpa ut tvål på min tandborste, vet inte hru ajg ska bli vkitt med det, men det händer var och varannan kväll. Samma tidpunkt

Annars så är jag lite smått  över trött men ädnå pigg, dansar runt och sjunger med till musiken som seplas:)
I morgon blir det bara att se på film dagen lång:) Vila och njuta:)
POk

Getter

image20
Jag lägger upp en bild på mig och getterna på skansen, hade jag fått så hade jag hoppat över staketet och kelat:)

10 maj

Okej, jag ahr ett stort dilemma nu, får nästan ångest bara att tänka på det. Men nästa helg blir det herrljunag för hela famijlen, min mormor fyller år och ska firas stort. Nu är jag tvungen att sova på bäddsoffan med henne, då syrran och hennes blivande man får min mormors säng mina föräldrar tar in på hotel, kvar blir jag. Ensam och minst med varken pojkvän/hund eller något alls bra att skylla i från mig på för att undvika en natts total förstörd sömn. Nu till problemet, hon snarkar något osevärt högt konstant, i pod öron proppar inget av de funkar..
Jag kan bara räkna ut resultat, jag kommer bli tog irriterad den natten och grinig resten av dagen med sömn 0!

Gårdagen

Det är så typiskt mig att vakna jätte tidigt så fort jag ahr lagt mi försent. Jag kom hem strax efter halv tre i natt, vrålhungrig, men ville inte väcka hela huset genom att skrammla i köket. Så jag la mig vrålhungrig, vaknade 1 gång i timmen kollade på klockan, kl 6 bestämde jag mig att det får vara nog. Så där försvann nattens sömn! Har återigen en lågn dag, ska kidnappa en vän i dag till hemlig destination, där efter jobbar jag från 17-21.30 Kommer nog få "leva" på energi dryck dagen ut för att orka. Skulle hellre vela sova ut. Gårdagen var väldigt trevlig och lyckad, jag träffade upp nina vid lunch och åkte in till söder, där vi tillbringade ett par timmar timmar i solen och fönster shopping. Därefter var det dax för jobb, nico var riktigt dryg och inte als trevlig i går varav jag blev lite grinig. Några yngligar från rysland/bossnien kom in för att köpa tobak/snus, jag försökte neka på min knacklgia egnelska då alla vägrade visa legg förutom han som skulle köpa. Vet inte vad lagen säger om misstänkt lagning. Men det belv som det blev. Kvällen avslutades med film mys:) En väldigt lyckad dag
image16image17image18image19

Fredag

Idag har jag fullt schema från halv tolv.
Ska in till stan för lite shopping med nina,
15-19.30 jobb på ica,
därefter ska jag hem till en kompis och se på film ett par timmar
lär nog komma hem runt 2, ska ändå upp tiidigt i morgon för en överraskningsdag för Alicia som fyllde år för ett tag sen.

Kom att tänka på konstiga människor som jag dagligen stöter på, i går kom en medelåödes kinna in, ohn bär alltid en gul täck jacka som har fullt av intorkade fläckar, och köper oftats 12pack öl samt cigaretter,hon är verkligen en sån kund som är äcklig att betjäna, då hon luktar illa och oftast har en blod fläck på sina sedlar:S jag vill inte ens tänka på vart blodet kommer i från.

Nåväl, får se hur dagen förlöper sig
Ha en bra dag!

ica

Nu är jag hemma efter ett apr timmar på jobbet, jag är otrolgit trött så det gick väl ok. Inga fel gjordes:)
Fick bekräftat att jag verkligen borde uppskatat mitt jobb, den gammel damen som brukar vara rätt otrevlig och bestämd kom till min kassa i dag, och sa : jag gilalr att handla i din kassa för att du är så trevlig:)
Jag belv enormt röd, härligt att kunderna uppskattar mig:) Där av pratade vi en liten stund om hennes grädd tårta:)

Trotts att det är kämpigt att åka så långt enbart för att jobba så gillar jag verkligen att få jobba, vara trevlig och le extra mot kunderna.


En snabbis innan jobb

Så har jag äntligen fått min efterlängtade rosa mixer! Den mixar otrolgit bra och nu kan jag gör allt som jag ahr drömt om, ärtsoppa, laxbiffa, smoothi m.m
Hann även in på hm och shopapde underkläder:)
Hinner inte skrriva så mycker har brådis till jobbet, är inte alls pepp på att jobab i dag. Jag skulle behöva lugn coh ro och få ligga med en bok hela dagen. Men så är inte livet i dag...
 nåväl får se vad för kunder som handlar idga och om hon emd hårfärgen kommer in!

Sugrör

Sen en tid tillbaka har dessa sugrör funnits ute i Butik som smakprov. Här om dagen upptäckte jag till min fasa att det säljs som storpack nu!
Förra sommaren kom de ut i Norge, så jag passade på att prova och täntkte: vad gott med choklad sugrör. Givetvis köppte jag storpack! Så en morgon skulle jag avnjuta den norska mjöken med ett av dessa sugrör, min frukost förstördes på en tiondels sekund. Det smakade rentutav kräk! Verkligen jätte vidrigt, socker och plast.
Jag ser inte riktigt någon poäng i att de har lanserats i sverige, är meningen att de varn som inte dricker mjölk, ska tycka dte smakar bättre oh blir roligare? svar nej! Barenen komemr bli hyperaktiva av sockret som är i.

Ännu en onödig mat"pryl"image10

Godmorgon

Jag har äntligen stigtit upp från en otroligt skön sömn.
Jag skrattar mig lycklig över att jag inte är en utav alla som i dag vaknar med baksmälla, som försöker minnas vad han/hon gjorde, och sedan få höra allt skitsnack, som. du gjorde si och så, du var så jävla full, sov. För att sedan skämmas och ha ångest dagen lång eftersom minnet sviker.
Det går väl att fira in våren på annat sätt än att dricka?

RSS 2.0