intorkat blod och sunk

Jag sabbar nog inte bara för mig själv utan för resten. Har i all hast avbestämt möhippan, syster komm nog inte heller vela ha mig där efter dessa dygn. Trist men sant, komemr nog missa en hel del. Men jag är inte i stabil form för att ha roligt en hel dag. Ligger snarare sunkig i min säng med intorkat blod på armarna och lysnar på skit musik. Jag svävar mellan livet och döden, vad som är värt och inte. Orkar inte riktigt med just nu.
/m

BUP

Jag är inte luganre i dag, har kontakt någon på Bup som jag nu väntar på ska ringa mig.  Har dock väntat sedan klockan 10 i morse..det jobbiga är att jag har svårt för att sätta ord på tankarna, dock så drömmer jag otcäka saker och får små inpulser till mcyket.
Inte blir det bättre av att vara ensam hemma, i ett stökigt hus orkar fortfarande inte ta itu med något än. Jag tillbringar min tid på terassen med en cigg eller här framför datorn.
Min coh systers relation är sämre nu, jag når inte ut till henne och vi grälar bara när vi väl pratar, jag måste säga att jag känner mig sårad, stälelr upp men hon ger aldrig något tillbaka:/
/M(bilden är från Alingsås)

Ilska över fördommar mot små städer

Jag sitter och suktar efter en lägenhet i Alingsås. I mångas storstads ögon är dte en ltien håla. Men det är precis perfekt för mig, jag vill komma bort snarast från storstads stressen och hitta lugnet och vara ner. Blev påmind i helgen om hur otrolgit stressad jag är, många gånger fick ajg höra " varva ner du går ju som om du skulle missa ett tåg" "sitter ned nu och ta det lugnt" Hur ofta hör man dte här hemma? Nej här klagar man istället på folk som står på fel sida av rulltrappan etc. I många år har jag drömt om att få flytta i från Stockholm, till ngåon mindre mysiagre stad. Vist Stockholm är en mysig storstad med bra urval av shopping och se värdigehter. I Alingsås fick jag mig en rund sväng som tog 5 min, där är ån, där är grand, där är skolan där badar man, där super alla ungdommar. Det räcker för mig, jag vill kunna leva ett enklare liv utan att behöva stressa mig igenom min vardag och äta lugnande/antidepresiva för att orka med mig själv.
 När jag nämner att jag om 2 år ska ta mitt pick och pack och flytta ner till någon små stad nära Göteborg så skrattar folk bara. Vilka fördommar vi Stockholmare har mot små orter.
Men ja om knappt två år tar jag mitt pcik och pack och flyttar ned!
/M

Kopp te

Jag kan inte hindra mina tårar, vet inte om jag ska koka en kopp te och röka ett paket cigaretter och vänta på att oron ska försvinna i från kroppen. Eller om jag ska ta en tablett och hoppas på att sommna så snart som möjligt. Jag vet varken ut eller in.
Det känns tomt att komma hem efter en skön och avslappnad wekend i Alingsås,för helgen var verkligen över föräntan.

går det bra att packa?

Precis gör dte det? NEJ! Inte packade jag i går och om 1,5 timme måste jag åka in till centralen och hitta rätt buss.
Sitter i blött hår och funderar nu på om jag ska ära frukost eller packa? Känner ett stort sug efter winerbrödet som ligger framme.. Är riktigt nervös!
Ska trottsallt bo hos en okänd person, vi har aldrig träffats tidiga<re bara pratat på telefon osv. Men detta ska nog gå bra!
Nej nu blir det frukost..
/M

pizza, shopping,camilla "nisse"

Oj oj vad dte var länge sedan jag bloggade. Men jag har haft annat att göra och startade en annan blogg för att kunna skriva mer om mina tankar osv, lite mer anonym blogg mer för mig själv.
Men nu är jag på riktigt gott humör och ojoj vilken dag!
Tog först och främst ledigt från jobbet i dag, efter 13 timmar på jobbet i går och samt lite sömn kände jag lite smått panik över att hinna packa och tvätta samt städa innan jag åker ner till Göteborg i morgon.
Men jag ahde nog liak gärna kunnat jobba i dag med tanke på att jag inte har hunnit med NÅGOT av det som jag skulle ha gjort. Istället har jag haft en kanon dag med Camilla!
Totalt har vi tillbringat 6 timmar på La Piazza och jag har ätit två Pizzorn, mums! Samt rökt upp 2 paket cigg, lyckat Martina;)
 Först och främst hamnade vi där av en ren slump, jag var hungrig och hundvakt och då bestämde vi för en lunch på la Piazza, vi fick endast sitta vid utgången på ute serveringen då Audi var med. Ett skysst gäng erbjöd sig att hålla hunden medans vi bestälde lunch, riktigt seriösa 35+
Sen då? jo vi satt där och hade riktigt trevligt började konversera och sedan kom "nisse" och även han va väl najs, trodde att vi kände dom men nej dom var bara hundvakt;) Och där satt vi i 3 timmar och bara hade det mys riktigt trevlig människa! Så vi bytte nummer för ja han och ajg ahr tydligen haft samma bugg läare och jag ska försöka årdna fram nummret till dans läraren.
Därefter hem och sova och 2 timmar senare åka till Solna och handla något gott att ha med på bussresan i morgon. Köpte även ett par snygga pumps, dock lite små.  Åker tillbaka till kista camilla tycker inte det är okej med att jag endast ska äta snabb makaroner till till middag så vi går till La piazza och chakar en pizza, och har det trevligt, smsar "nisse" och han kommer ner ett par minuter senare. Och där satt vi återigen 3 timamr och bara konverserade och hade det riktigt trevligt!
Nu är det dags att packa och fixa!
/M

DBT,Spiros

Say helo to my Hamster Spiros:)
Så var jag och adopterade en söt liten guld hamster i går:)
Utan mina föräldrars vetskap, och jag väntar nu bara på att helvettet ska bryta ut..
Men Camilla blir hamstervakt i 2 veckor när jag åker bort, tack vännen <3

Strax ska jag i väg till BUP och prata om dbt, vill verkligen få den vården till hösten.
DBT kommer vara väldigt krävande men ge mig oerhört mycket!!
Puss

RSS 2.0