Ännu ett M

Sitter nu hemma hos grannen Alex, snackar skit och har det allmänt bra. Skönt att bara kunna gå ned en trappa för att snacka lite skit och fördriva tiden. Är egentligen sjuk, men har tagit det lungt i dag, för i morgon ska jag och Alex i väg och bugga i Södertäljte, ska bli jätte kul:) Ska även träffa M, ja även han heter M, ska de till att lära mig mer i själva bugg dansen. Även om ajg har 40 graders feber så ska jag dit, längtar efter denna härliga danspartnen:)
/ma

Ni är alla hjältar!

Då är bdet över 5 dagar sen som jag bloggade sist, ska skärpa till mig!! Men faktum är att dom senaste dagarna så har jag inte mått bra för 5 öre, det har handlat om kamp när det gäller allt. Har haft läkar samtal och om 2 veckor ska vi träffas igen för att utreda ifall jag behöver en andra medecin. Under tiden har jag fått Atarax utskrivet som jag får ta 1-2 gånger om dan vid behov, det känns som en extra livlina. DBT-teamet är verkligen min räddning!! Vet inte vad jag skulle göra utan dom just nu när allt är så svårt. Men trotts det så finns det några få ljuspunkter; grannen som ständigt ställer upp och ger mig min dagliga dos av koffein och nikotin, som även får mig att komma upp på morgonen. Hos dom får jag vara den jag är även fast jag har pyamas, smutsigt hår, och mår allmänt pissigt. BTW så är jag hos dom nu, och vi ska även upp till centrum strax, hon ska shoppa jag ska titta på.
Sen är det Lena, som jag träffade i Högdalen, en otroligt skör människa men som ändå klarar av vardagen med hunden Lisa.
Alicia som jag alltid kan ringa till coh sopm faktiskt inte har gett upp hoppet om mig, hon släpepr inte ens kontakten trotts att jag inte går i skolan. Vi ska träffas i dag och jag ska även sova ute hos henne.
Familjen, men framför allt pappa som just nu ställer upp och kör mig till coh från jobbet eftersom jag har väldigt svårt för att åka komunalt, i denna svacka. Mamma som alltid har stältl upp och ja hon är min Hjälte! Samt Nina och Camilla och deras familjer som verkligen ställer upp, jag ÄLSKAR ER!
Alla ni borde få  ha en egen stjärna på himlen, döpt till; Hjälte!
NI betyder verkligen mycket för mig, tack för attt ni finns <3
/Ma

jag är en rock´r i dag!

Känner mig riktigt snygg i mina nya kläder. Hittade en skit snygg svart&vit klänning samt, en svart jacka ovan på det och coola örhängen. Är lite exalterad eftersom jag sre ut som en rocker! Synd bara att jag måste sitta i mina ica kläder hela kvällen, Pappa frågade mig vad jag var för något i dag jag svarade en rock´r.
Fick en kanon snygg klänning av grannen Å :) Den sitter eprfekt och jag hoppas jag får användning av den någong gång på en dejt??
Men trotts min entusiastiska sida så kryper det i i mig, köpte tre i går som jag äter nu för att få bort smärtan. Pratade med mamma i går och talade om att jag mår så dåligt nu att dom måste sätta in en högre dos av medecin nu, har ständig ångest och tvångstankar, kände att jag höll på att bryta i hop på Ica i går. Och hela jag skakar, inte börja gråta nu, inte gråta nu 20 min innan tunnelbanan går...måste härda ut
/Ma

dbt

jag är fullständigt tom, bröt i hop på DBT.. finns inte mycket mer att säga
/ma


när jag faller

Det känns som om jag sakta men säkert faller, faller in i mörkret, i en fallande grop. Det enda som håller mig någorlunda kvar är dom få stunderna på dagen som jag känner ett litet lugn. Men resterande timmar räknar jag ner tills sömnen lägger sig, men ändå vaknar jag upp och ser ut som ett murveldju, som vaknat från stenålders, med påsar under ögonen. Har inte ens någon vidare lust till att sminka mig och se någorlunda bra ut. Känenr ingen lust till att ringa mina bästa vänner för ett samtal eller en fika. Känner inget längre, inget alls, ingen lust till att prata med dom här hemma, blir då bara irriterad och ledsen, varför? om det ändå vore så enkelt så skulle jag se till att ordna det nu, men det går inte för jag vet inte!
/Ma

ett enda spel

Mår inge vidare, saknar en person som finns där och kan lysna och prata med mig, precis som i lördags. Men jag förväntar mig mer än vad jag borde göra vilket resulterar i hur jag mår. Känner mig upprymd och ledsen, känns som om inget hjälper, jag har prövat allt i stortsätt nu. Men jag är inte på humör för något, inte det minsta inte ens samtal med föräldrarna, jag vill ha mitt egna krypin. Jag spelar bara ett spel med mig själv, jag vet vad jag vill men varför kan jag inte få det för??
:´( Ma

Helgen

Har haft en helt fantastisk helg. trevligast var i går då jag åkte hem till T och pratade i över 7 timmar över en flaska vin. En helt underbar kväll, hoppas på att vi fortsätter att träffas.
/Ma

hjälpmedel till sömn

Snart har en timme gått och min tablett har inte börjat ge efekt än. Känner dock at tögonen blinkar mer och mer. Borde testa att krypa ner under täcket och se om jag blir tröttare. Men jag har för mycket som gnager i mig, får inga svar från TO, hoppas att vinkvällen blir av på lördag även om det är så att han bestämmer sig för ett förhållande med SP. Vem har sagt att man inte kan vara vänner för det?? Men jag ahr en vana att saker och ting inte blir som dom blir.
Måste erkänna för mig själv att jag rökte 1 cigarett i dag. Jag höll på att bli tokig och var nära att krossa ett glas. Jag kan inte börja med alla bra vanor och tro att mitt liv ska bli bättre för att jag ska förändra 10 saker på en och samma dag. MIn rökning tillhör mig just nu, kan dra ned på det såpas mycket att jag INTE röker när jag är med människor som inte gillar rökning. Förtillfället är det den gränsen jag kan dra, jag lyckades vara rökfri i nästan 2 dygn och det är jag stolt över. Men det bidorg till att jag skakade, grät för första gången på DBT och mådde allmänt dåligt. Förvisso bra med tanke på att giftet började gå ur min kropp. Men jag ska dra ner på det men inte sluta helt än. Är verkligen inte redo mentalt än.
Jag kom i väg till gymmet i 40 min tränade jag och det är bra.
Fick även en kanon god middag hos Grannen Å, Tack!!
Godnatt
/Ma


120109

Största slaget i magen började nästan gråta, och nu tycker jag att det är på tiden att dom flyttar. Det funkar inte att ha sin syster dörr i dörr det gör inte det. Det blir ändå bråk i slutändan. Men Audi är faktiskt min terapi hund, psykloger säger att man mår bättre med sällskaps djur, bara dom som inte fattar min kamp mot min ångest.
Slutar röka i dag och vill bara grtåa, jävla sug. Måste härda ut för min egen skull.

psalmer

Har varit nere hos grannen och spelat spel, lysnar på Scotts och rökt min sista cigarett, i morgon är det färdig rökt. Ska se till att klara det:)
Nu sitter jag och lysnar på psalmer på nrk p1, mysigt och avslappnande.
/Ma

<3

Solen står högt över fälten
Vinden går lojt genom säden
Värmen vilar och väntar
Det susar oss över i träden

Idag är det bara du och jag
Idag är det bara vi två
Du är min
Och jag är din
Och kärleken förde oss samman

Hör du hur klockorna ringer
Tid att ta ännu ett steg
Min ring glimmar på ditt finger
En kyss och sen börjar vår väg

Idag är det bara du och jag ...

En man
En kvinna
Har sin egen värld
För sällskap
För stöd
Och för glädjen att va här

Ta min hand så följer vi vägen
Genom regn och sol är jag din
Vi tar med oss den gyllene regeln
Och förs fram av en viskande vind

8/1

Jag borde skriva något, vet vad jag vill skriva men kan inte formulera mina tankar till en text, jobabr hela kvällen lång
/Ma


totalt kaos

totalt kaos, ingen närvaro alsl känns det som, ringde a-dbt och gick ut med audi och pappa, hyper och rammlade framlänges medans audi sprang:( Ont i knäna och grät som ett litet barn
/Ma

citron maräng paj

Har varit nere hos grannen Å och fått kaffe och rökt. Fick raka skallen av hennes man, helt flummigt, har aldrig rakat någon skalle förut, men det blev bra:) Fick olåna en citron och matberedare, tänkte ge mig på ett försök med att göra en citron-marängpaj, självklart får dom komma upp och smaka av den :)
så nu börjar mitt försök:)
/Ma

Betty-boob

God förmiddag!
I dag mår jag helt okej, ska messa min terapeft och höra om han har kommit hem än från Afrika, är lite glömsk och har glömt bort vilken tid på fredag som jag har tid hos honom.
Lyckades sommna utan några självskador, så Tilda hörde av sig och sa att hon kunde ringa mig och göra en mindfulness övning. Vilket gjorde att jag lugnade ner mig och blev utmattad istället. Ska till henne på lördag efter jobbet och dircka vin och prata om de jobbiga, vi stödjer varandra på det sättet. 
Ska strax ned till grannen Å och hennes vänninna, vi ska till centrum coh jag ska se till att köpa mig en sån där betty boop kalender och skriva in lite nya vanor, en kalnder-dagbok något i den stilen.
/Ma 

Upp till himmlen och farmor

Är så fruktansvärt orkes lös och less. Jag klantar till allt, har ingenstans att vända mig. Det är på tok försent att ringa T-DBT och prata, dessutom ringe han för drygt en timma sedan och då var allting lungt, jag kände mig glad och trodde då att jag skulle få en lugn kväll, kunna sova direkt utan någon ångest. Jag var verkligen hopp full, liksom att jag lagt bakom mig dom senaste två dagarnas oro.
Men tänk så fel det kan bli, hela jag rasade samman bara av att komma innanför dörren. Allting förändrades fick min kropp att förändras och hammna i en tunn bubbla som bara vill spricka och fälla tårarna.
Vill någonstans vara egoistisk och försvinna upp till farmor, men det är inte slut ännu.
/Ma

Middag hos M

Jag har fått in en dålig vana och det är att vara ute i sista sekunden, ska på middag hos M och ja det är väl slutet där. Vi har inte träffats sen i juli och detta bli slutet av historian om han som var 10 år ädlre blablabla. Är ruggigt nervös, men har lovat mig själv att slappna av och ta det lungt!! Ska även se till att åka där ifrån senast kl 22!
Önska mig lycka nu!
/Martina


att ständigt älta

T från DBT rindge mig lägligt i kväll efter jobbet, fick en årder om att skriva en lista på mina jobbiaste tankar som hela tiden  dyker upp, som liksom aldrig slutar att ältas. Men det är något som jag komemr att skriva i min svarta älg-bok, för det känns lite för kännslosamt även fast jag är väldigt öppen här så finns det små små grejer som hammnar i den svarta  älg-boken.
annars så har min dag varit jobbig men en enorm ångest, sovit och gråtit, och sedan ansträngt mig på jobbet.
Det är ett stortstöd att ringa sin grupp-terapeft kl halv elva och tala om sina hemska tankar och prata om ångesten, det ger mig lite mer ork och ett steg i rätt riktning.
/M

Trekant

Jag och min gode vän J sitter och diskuterar trekant hurvuda vem som vill gå med på det eller ej. Själv så skulle jag vela ha med 2 killar i spelet just för att få vara PIMP för stunden. Vet dessutom ett par i min omgivning som inte skulle banga på det, men det är inget jag tänker genomföra innom den närmsta framtiden.
Apptopå sex så funderar jag på när jag ska få mitt?? Borde sluta mitt själv destruktvia och vänta tills den rätte kommer. Men av alal gånger jag har sagt så har det slutat med sex och brusta hjärtan. Vad är egentligen rätt?
/M


kan inte sluta förundras

Inloggad på facebook och beskådar alla bilder som har lagts upp från nyrårshelgen, känner mig riktigt bitter över att inte jag kan få vara så där snygg, lagom full coh attraktiv bland killarna, att vara attraktiv på det ättet att varje kille gilalr den jag är och inte bara vill ha sex utan lära känna mig på djupet.
Vart finns ni??
/M

3 januari 2009

Okej bloggen, ska strax i väg på museum med familjen Mt ska även med, där efter blir dte jobb för hela slanten. så en kort uppdatering av mig
/m

2 januari 2009, mår skit

Mår inge vidare i dag, ångest och skit, pratat med P om mitt missfall, dum som jag var smsade jag honom om det på 12 slaget. Men skönt att vi ändå pratade om det som två riktigt stora individer.
Jag vill bara att Viktor ska komma hem från Usa så jag får träffa honom:)
/M

1janari 2009

Ett av mina nyårslöften är att jag ska skriva minst ett blogg inlägg om dagen, även fast jag egentligen mår skit den  dagen så ska jag bara skriva lite, precis som nu. Eftersom jag är bakis och inte orkar skriva om hur mitt nyår var, mer än att de verkligen vart lyckat! Så lägger jag in en bild från i går
/M


RSS 2.0