Relationer

Alltså det går inte bra när det gäller min och Patriks relation. Dels för att jag nu hänger ut honom via min blogg och dels för att vi har pratat om framtiden. Om vem han är och hur han fungerar i vardagen, och faktiskt så började jag känna lite mer för honom genom att han talade om vem han är osv.  Jag tycker nog om den sidan, men jag känner att dee nog är läge att gråta en skvätt nu och tänka att livet går vidare. Jag tror inte att jag har träffat den rätte än, för ja jag tror inte det, för tja vi får se när vi träffas igen och hur det går då, men samtalen denna helg har inte lätt någon vart snarare åt det dåliga hållet....
/M

1 Advent

Ingen har väl gått miste om att det är första advent i dag?? Jag var ute i går på jakt efter ett pepparkakshus men hittade inget, slut överallt i kista:( Så jag f¨r se till att baka något annat juligt, måste även se till att rydda upp på rummet så att jag kan börja julpynta:):)

/M

Jahn Teigen

Sitter här och lysnar på p4 Norge, Jahn Teigen spelas. Så fin låt och jag blir så lugn av den låten. Det vakreste som fins. Fin låt och den delar jag många minnen till. Nåja lite filiosofiering måste man väl ändå få ha en söndags morgon??
/M

Kaos

Det är kaos! Kaos mycket kaos;(
Orkar inte

/m

Saknad

Det gör så ont så fruktansvärt ont. Saknar och längtar efter den lata personen. Men jag har inte varit stabil nog attt träffa människor i dag. Har legat hemma inte gjort något direkt, gick i väg till WorldClass med Nina för att sola och springa lite. Ja sen när han frågade om vi skulle hitta på något så vart det total stopp för mig, ville helt eneklt bara vara hemma i kväll. Han vart skit sur och bryr sig inte, smsade nu iaf och talade om att jag verkligen gillar honom. Men ja jag tror inte på någon bra respons i kväll;/

/M

Vodka bra för sömnen

Det enda posetiva med dagen har varit att jag har fått många komplimanger för mitt hår(?!) Färgade och kliptpe det för en månad sen men först nu har dom på jobbet reagerat. Förutom det så har de varit en skit dag jag vill inte dit i morgon! Vill säga upp mig nu bums! Fixar inte det längre, kassan på Ica är inte så jävla kul längre!! Griniga kunder och fördjävliga fjortisar som inte kan acceptera att det inte går att växla 120 kr till 10 or! Vad tänker folk med?? Vi har inte all växel i världen
Inte bara det har ångest som bara ekar, i kväll blir det en vodka drink innan sängdags!
Hej alkolist!

/M

Köksbord och sex

Och jag har knullat på ett köksbord.

/M

Bilder från tiden som gått



Bild 1. Hemma hos Patrik innan vi gick ut på krogen.
Bild 2. Första dejt kläderna, mormor gilalde INTE jeansen men det sket jag i.
Bild 3. Någonstans vet inte vart kan det ha varit Ikea?
Bild 4.Åre kartan som ligger kvar i min jacka vill dit nu<3

Dejtande och krogen

Och sen då hur går mitt dejtande? Det går inte bra alls, dejtar men ja vad ska jag mer säga?? HA träffat en person som jag tycker är okej, men jag har förstått nu sen helgen att jag inte är redo för en relation, jag måste klarav av att leva med mig själv först, få ordning på mitt liv och min vardag. Jag tänker inte bli någon hemma fru som bäddar sängen och lagar mat! Jag måste sätta mig och familjen i första hand, vi måse hitta tillbaka till varndra måste styra upp vårt liv och se till att allting fungerar.

Och ja jag kom in på krogen i fredags ute i Nyneshamn det var kul! Jag vr där emd en person som jag tycker om men inte mer än så. krogen var helt okej, inget märkvärdigt men helt okej kul. Darck lite för mycket öl opch sov bort hela lördagen. Har förstått att jag inte kan dricka alkohol när jag äter medecin. Så ja nu är dte lugna puckar.

Sen har jag hittat tillbaka till en okej kontakt till V ja jag vill inte gå ut med några namn på det äldre här i bloggen.Han är helt okej, trevlig och öppen ja jag tycker helt eneklt om honom trotts den enoooorma åldersskillnaden.

UPPDATERING JAG LEVER!

Okej okej okej! Jag har tänkt uppdatera länge nu men har inte kommit mig för det hela. Har inte orkat eller känt någon mening med det.
Vet inte i vilken ända jag ska börja i eller vad det är jag ska skriva och berätta. Dee är väldigt rörigt just nu. Jag röker som en skorsten, går inte i skolan jobbar mina tider på ica tar min medecin, går på samtal 1 gång i veckan.

Har fått skriva på ett kontrakt när det gäller min DBT behandling, nästa vecka börjar grupp terapin och det är då som jag kommer få hjälp med att bearbeta det jag har blivt utsatt för. Få hjälp med att klara av en vardag och komma i från raklblad och blod. Jag skulle ljuga om jag sa att det var 3 år sen som jag senast skara mig, faktum är att det sker i stortsätt ett par dagar i veckan, bereonde på vad jag har för dag och hur hög min ångest är den dagen.

Det finns nog inte en endaste person som kan se det från mitt yttre hur jag mår. För jag klär mig inte svart är ingen jävla emo lysnar inte på skit musik, det enda som kan tala om att mitt inre är kaos det är just mina armar. Och ja, hur jävla desperat låter inte det??? Jo jävligt desperat men det är så det är, det är så mitt liv är just nu. Men jag har ett mål och det är att vara fri om ett halvår att kunna må bättre i juni då kontraktet till DBT går ut om det då inte förlängs men det är mitt mål!

/M

Rosevin och långa samtal

Godmorgon Bloggen!

Lördag den 15/11. Bra dag, jag ser ut som om jag ska på fest med all min make-up. Röda läppar, blågrå ögon snyggt! Och uppsatt fettigt hår, jummi. Och de på mjukisbyxor och skidjacka, kan det bli mer glamour? Orkar inte anstränga mig när de gäller kläder i dag, ska ändå bara åka dit i dom och hem. På ica har jag min sexiga Ica tröja och byxor:)

Var nere hos grannen i går och drack Rosé vin, jag vart lite rund om fötterna, men det avr trevligt satt ute och rökte och pratade om allt mellan himmel och jord. Där efter ringde P mig och vi pratade läänge närmare till kl 1, jobbigt vi har aldrig träffats men ädnå så känns det så seriöst mellan oss.  Han är nästan lite för på och ltie förbra för att vara sann, men okej det är mys! Tänk om jag har haft tur nu att träffa någon som verkligen är rätt för mig? Tänk om jag har turen på min sida nu? Då aksnek det äntligen skulel bli en vändning i mitt liv nu.
Ser fram emot att träffa mamma och pappa i kväll, det är det enda jag längtar nu efter, det enda som jag kan glädjas av under 9 timmar på jobbet.
/M

R.i.P Farmor, kyss oskuld

I dag är det exakt 3 år sen som farmor dog, och jag minns den dagen som om det vore i går. Men det är det ljusa som jag ska minnas av henne och inte själva döden, jag tänker på alla minnen och händelser som vi ändå har upplevt tillsammans, det betyder allt. <3 R.I.P Farmor Annna

För 2 år sen fick jag min första kyss, även den minns jag som om det var i går. Hemma hos Korush, som en mini fest, Fast Fredrik och jag var där tillsammans, och jag minns hur det gick till, vad jag nästintill ahde på mig (paris trosor och svarta jeans) ´
Ja en fantastisk kväll:)

/M


sängen är tryggehten

Och nej jag fixar inte att må såhär, det är förfan jobbigt!  Ångest och instängd, gömmer mig för den yttre världen, känner mig trygg hemma i sängen sovandes...

INTE SEX NU TACK!

OKej jag HATAR HATAR bokstavligen att känna så här. Mår fruktansvärt dåligt nu full utav kännslor och bara äcklighet. Är inte redo FÖR SEX; NÄRMANDE;BILDER;ETC (Och nej Viktor detta handlar inte om dig nu:)) Nej men seriöst jag fixar inte detta får bara klumpar i halsen och magen, orkar inte:/

/M

Christan hör av sig

Oj vad kul! Christian som var med på Lisas&Richards bröllop hörde av sig precis. Han sitter på La Piazza och vill att jag ska komma dit. Men nej vi har inte hört på 2 månader så jag känner inte för att gå dit i kväll, ska vi träffas så är det när jag säger till om det och inte nu. Dessutom så kommer mormor och morbror om vilken minut som helst. Så en annan kväll:) Vill tillägga att han har en son på ett par månader..
/M

Spöken och ljud

MIn kropp fungerar inge vidare längre. I 1 vecka till måste jag kämpa med dosen jag ahr i dag, för 2 veckor är tiden som det tar innan alla biverkningar är över. I natt vågade jag inte sova, jag inbillade mig att jag hörde saker och att den nya spegeln som hänger på väggen mitt emot sängen, jag trodde det spökade i den. Ja livrädd och svettig la jag mig i vardagsrumet med kudde, filtar och musik och lyckedes sommna efter några timmar.
Jag stänger totalt in mig och inbillar mig någotfruktansvärt, sömntabletterna vill mina föräldar bar age mig 2 gånger i veckan, annars blir jag en sån som knaprar piller. Men det är jag redan, jag har sovit alldeles för mycket den här veckan.

/M

panikångest

Jag vågar ingetting längre, ligger och fryser inlindad i dubbal filtar. Vill skippa jobb men nej måste dit. Panikångest 15 min innan jag skulle i väg, vågar inte ringa skolan heller trotts att jag lovat mamma det. Fixar inte detta längre..
/M

Nattens mardrömmar

Har inte sovit många timmar i natt, av dom timmarna som ajg fick sova drömde jag bara mardrömmar.
Nu ska jag i väg till gymmet, ska få 30 min personlig träning. Najs!
/M

Ett misslyckat liv

Jag blogagr allt mer sällan nu. Jag är uppjagad av altl som händer just nu. Ny medecin som följer av mardrömamr och ännu mer ångest. Propavan som mian föräldrar föbjuder mgi att at mer än 2 gånger i veckan, men jag fixar inte att sova utan dessa sömntabletter. Istället vet ajg vart buirken med de andra lugnande står och de är väl just dom som ajg ahr sovit på nu i 3 dagar. I dag var första dagen sen i söndags kväll som jag ens har tagit mig i kragen att kliva ur pyamasen och sminkat mig samt gått ut utanför porten.
Glädje över att ah bundit upp mgi 1 år på Worldclass och nu jävklar ska jag träna! Bli smal och snygg! Då så blir mina fasta avgifter varje månad högre ligger väl nu på cirka 1600 kr att punga ut varje månad. Och då är det ednast mobil och träning vi pratar om.
Min och min fd systersrelation är över nu för mig. Den ligger på is, vi anklagade bara varnadra och jag har väl en jävlgit stort svartsjuka på hennes liv. Den duktige som aldrig har misslyckats i skolan och som alltid har umgåtts med bra vänner och som aldrig har blandat sprit med medeciner. Hey jag är rena motsattsen, jag ahr fått kämpa sedan jag föddes, jag är inte född till ett geni, jag har aldrig tyckt om att plugga IG hit och dit. Jag har valt ett dåligt liv. Och ja jag är djävligt svartsjuk på hon och mannens familj och förhållande. Hey när ska jag bli lika perfekt? Never det kommer aldrig att hända. Antidepresvia tabletter och sömnmedecin samt en misslyckad skolgång och stammis på Vårdcentralen för att jag ständigt tror att jag är sjuk eller har Cancer DET ÄR VAD MITT LIV ÄR!

/M

Speed dejting

Jag är utbjuden av diverse killar nu:)
Jag tar det coolt, är lugn och är inte ens säker på att det blir av, men att bara bli utbjuden känns speciellt:)
Dom flesta är väl med för samma rosak, att hitta den rätta kvinnan/mannen:)
Så nu blir det intresant hur månag "dejter" det blir i veckan;)
Någon från Karlskoga ska tydligen upp till stockholm och ha ville ses över en fika, maby:)

Nej nu ska jag göra mig i prdning ska till jobbet om mindre än en timme
/M

propavan

Vet inte vad jag ska skriva och berätta om. Mer än att jag jobbar i helgen och på BUP skrev dom ut propavan åt mig att sova på. Samt att jag återgick till min första medecin som jag fick i maj men som jag slutade emd efter att ha fått starkare självmordstankar. Men om 2 veckor ska dosen höjas till två tabletter ist för 1 som jag tar nu.
Får se hur det går, Cecilia är en jävla kossa och det kan pappa o mamam intyga om, en misslyckad läkare.
Jag hänger på Match har träffat någon trevlig här och där, får se hur det går:)
kram på er!
martina

RSS 2.0