GRATTIS TILL MIG SOM FYLLER 17 ÅR I DAG!

Jag har födelsedag i dag:) ajg blir stoor hela 17 år:)
Känner mig som ett litet barn, vakande 7 och var pigg:)
Nu ska pappa göra frukost och jag ska ta mig en kopp
kaffe och en cigg:)
Ska njuta fullt ut i dag:)
Presnter då? Jo Tallin resan med M&P+mormor+Camilla den 10 oktober:)
Ska även frias kl 12 i dag av syster,mannen och nina
<3

blä'äää

Vilken jäkla dag. dö trött ska lägga mig. Min nacke värker har jobbat sen 7 oi morse
puss

en mycket nervös martina

Okej jag är riktigt nervös! ka strax i väg till min nya prao på Ica i kista, jag var jävlgit lat när jag sökte dit. Men jag får helt enkelt hoppas på att dom är trevliga och glada:) Och att dom pratar lika mycket som jag kommer att vela göra:)
Ska bli kul och se om Fredrik och hans bror jobbar där, mohahha hans föredetta fiende kommer att regera;)

Annars så känns färgen på mitt hår ganska ovan, har varit blond nu i så många år, men detta ska gå:)
/M

bulldeg och hår

Uppdate håret ser mörkt ut inte alls som på bilden på förpackningen. Och min bull deg håller på att gäsa över, hjälp:O

full rulle

Hej missfoster, jag bakar bullar, har mublerat om mitt rum idag:) Blev jätte fint och det ser mycket större ut nu:) Mina rosa väggar ska bort i jul och ersättas med vita väggar, om jag får som jag vill kommer även en svart dansbands logga upp:) Ja jag ska lägga upp bilder sen:)
Nu bakar jag en gigantisk satts med bullar, och udnertiden dom gäser ska jag ge mig på mitt hår. Tänkte först tona det bruunt, men nej jag är feg valde istället en askblond färg eller nått, av något okänt märke, läskigt!

Hej jag har borderline

Okej matte (vem i ordningen vet bara jag för tydligen dejtar jag bara mathisor) nu hänger jag ut dig och resten av alla andra killar. Jag blir riktigt frustrerad när jag läser din blogg,om jag har fattat saken rätt så har du gått och skaffat någon brud i Lidköping min hemstad(ja nästan mitt andra hem). I din blogg skiver du saker som du skrev till mig för bara 2 veckor sen, men sen händer det saker som gör att jag känner mig nere och inte rokar riktigt och då passar du på att skaffa tjej, klyftigt. MIna planer på att flytta till alingsås och göteborg går bara allt utför. Rent åt helövette mina enda kontakter har ju bara försvunnit. Okej det beror nog en hel del på mig med, men ja jag fixar inte telefon smatal med personer som ajg verkligen tycker om , jag blir snarare ledsen och vill gråta. Typ som samtalet med andra matte i stockholm, ja jag blev ledsen elelr mer glad för att höra hans röst. men även där är jag rädd att det kommer gå ut för, iof så ska jag inte tänka så men ajg vill blicka framåt jag vill se en framtid. Jag vill må bra jag orkar inte längre, fick något ångest anfall på terassen i morse, ja jag skakade och grät av ett bra samtal fr¨n polisen, jag ska på förhör med en advokat osv. Känns bra men jävlgit jobbigt, vågar inte gå utan för dörren eller åka tunnelbana längre, och jävligt rädd. DBT då jo tydligen har jag borderline, men ingen får sätta en diagnos på mig förens jag blir vuxen, kul! För gruppen är gjord för boderline personlighetsstörning, och ja allt dom pratade om i dag stämemr mer eller mindre in på mig. Men ja mamma och pappa blir väl galna om jag nämner det högt.
usch jag mår skit och kan inte fokusera på något annat än att få gå ut och ta den där jävla ciggen och dricka min varma mjölk.
gahh jag blir bara galen av frustration!

Sexleksaker på jobbet

I Tisdags när jag kom till jobbet hängde något svart med en boll i en påse på dörren intill vilo rummet, jag reflekterade inte över vad det var innan min kolega skrattade och talade om vad det var,alltså se bild vad har ni att säga?

gaddning

Vet nu vad jag vill gadda för något, ett litet hjärta med små vingar på handleden


etta avsked

I gå var nära att allt tog slut, jag hade mer eller  mindre bestämt mig efter ett otroligt misslyckat samtal på bup. Vill inte bli ifrågasatt varför jag känner ett innre kaos nu, jag vet inte svaret själv. Jävla Helena, satt du tyst som ett får medans jag skrek och vräkte ur mig allt. Hade inget val, gick ut och kedje rökte, hoppades på att dom skulel gå efter mig men nej dom satt kvar, trotts mina hot. Blev mer förtvivlad och smsade avskeds ord, funderade på hur min begravning skulle se ut vilka som skulle få komma osv. Dessutom var jag otroligt vackert klädd i går, synd tog inga bilder.

Men ja hoppet kom efter att ha kommit till jobbet<3 jag ahr som tur det kvar att leva för, men min fobi för att åka tunnelbana vem kan hjälpa mig?

Fick även besked i går, ska på det första DBT mötet på måndag någon interjuv

lycka

Har det blivit snälla dagen i dag?
Nu är dte en hel hög, aj 3 personer som har varit otroligt söta i dag:)
Matte=köppte ett telekort för att ringa mig och höra hur det var med mig:)
Johan=kommer hem tilll min födelsedag och ska väl fira den på något sätt:)
Mathias= undrade om jag ville ha berts dansbandsfavoriter;)

Lycka

födelse dag 2 veckor kvar

2 veckor kvar tills jag blir 17, dagen är någorlunda planerad, hoppas på att festen i Södertälje blir av så löser sig resten:) 14 dagar kvar:)

en annorlunda kväll

Det blir aldrig som man har tänkt sig....
Har ändrat kvällens planer ett antal gånger dom senaste timmarna men nu är jag någorlunda stabil. Har ätit kräftor med mina föräldrar och tänkt se på Heartbreaker på 4an. Är den vädligt tråkig byter jag över och spelar lite Sims, eller så blir det spelande i natt, får se hur trött jag blir.
/M


Bakar

Inte trodde jag att det gick att baka med långa naglar, men det gick:) Nu står sconsen i ugnen, det blir min lunch i dag.
Vid 12 åker jag in till skolan för möt med syo och mentor, ska prata lite om skola och praktikplats. Därefter blir det jobb, en hemsk jobb dag. Med tanke på att ngon klantig elektriker har kliptp av kablarna till telefon/kort automat/ internett,en ledning som går till dem flesta nät i högdalens centrum. Vilket inenbär att maioriteten av högdalens befolkning kommer och handlar sina basvaror hos oss, och samma sak varje gång: ledningarna är avklippta legitimation tack,och så ska du skriva på. Sedan alal sura kunder som gnäller...nej usch har dessutom stägning i dag..
/M

jag gillar dig.. du känns äkta...

Efter en hård och verkligen tuff dag så är det här guld värt att få höra

jag gillar dig.. du känns äkta...
Det gör att jag orkar kämpa<3
/M


My new nails

FöreEfter

fuckit

15 dagar fram tills lönen kommer, jag har tappat en jävla 50 lapp som jag är i stort behov av. 50kr=1 paket cigg+ 7 kr över, eller en fika, suck. Total pank har väl 170 kr kvar.
Det funkar inte att leva lyxliv!! Att shoppa och fixa manikyr för hela lönen.
/M

naglara och slutat skolan

Väcktes 06.20 i morse av att Matthias ringde av misstag, skoj:) Pratade en stund och sen gick jag upp.
Ska strax åka och fixa naglarna vid Hornstull, har inte bestämt mig än om jag bara ska köra på tradtionella vita toppar eller om jag ska pynta dom med något, får se vad min ekonomi säger:)
Fira för att jag har lagt ned bageri tankarna och ska istället genom praktik få gymnasie kompitens genom att praktisera på den andra delen av livsmedel, dvs med hygien, fisk chark frukt ost:) Äntligen slippa ha fula bageri kläder:)
/M

lycka är

Fick en lycko önskning av Victor som är på andra sidan jorden nu
Lycka
/M

DBT äntligen

Tidig morgon, ska ha möte halv åtta i skolan med min emntor och mina föräldrar.
Sitter och slänger i mig frukosten för om 20 min måste jag vara klar. Gises.
Skolan börjar dock halv tio vilket resulterar i att jag har en timme att sitta där,
alldeles ensam:(

Fick ett väldigt possetivt besked i går ang DBT, jag står på plats 1! innom en månad får jag förhoppningsvis börja terapin. För 3 veckor sedan sa dom att jag stod på plats 6 och senast sista oktober skulle jag få hjälp. NU har dte gått tre veckor och jag står på plats 1, så har jag tur så tröjer det bara 2 veckor. Äntligen

en lista

Fyra saker jag ber dig göra i dag om du väljer att inte gå till skolan.
  1. Ny sängkläder ligger utanför ditt rum.

  1. Plocka ut disken.

  1. Panta och ge mig returkvittot på Konsum

  1. Lämna tillbaka böckerna i hallen på bibblan

Fick precis ett mail  från mamma, grejer som jag verkligen skjuter upp!! Bibblan och värst


tiden ör över

Allting  verkligen över, allt det roliga är över nu. All glädje som fanns då är nu borta.
NU är det dags att sluta ömka mig och värma lite mjölk och dra in lite nikotin
/M

kistas slynor

På höstlovet lutar dte åt en heög i Göteborg, eller ha Nina som min inneboende och ha porrfest;)
Kistas slynor är inte bjudna

funnit kärleken

Jag har funnit min kärleks kanal, p4 norge, jukebox<3

Jag är en arbets narkoman

Okej jag erkänner jag jobbar på tok förmycket, men samtidgt så trivs jag med det. Jag trivs i mina arbetskläder,med mina kunder, med mina kolegor, med att vara trevlig och LEEEEE.
Och ja eftersom jag är rädd för att tvätta, och inte äger en xbox, spelar inte data och inte har någon dirket fritids sysselsättning, så blir det jobb jobb jobb.
Jag trivs med det
/M


Kistas största nolla

Och ja jag tycker det är otroligt roligt att kistas största nolla sitter och läser och snackar om min blogg och mitt liv på fester och med människor som jag aldirg ens har träffat ens en gång. Tänk att nollor verkligen vill läsa en blogg om mina inre kännslor, jag har iaf ett jobb. Och ja jag har alltid vetat att några hjärn celler fatts i människans huvud(som personen förövrigt ska skit i totalt)

lååång dag

Okej eftersom jag inte blogagde i går så blir det ett snabbt inlägg nu.
Låång dag ja jätte lång från 8-3i skolan sedan 16-21.30 så jag är inte hemma innan halv elva i kväll:(
Men ja jag älskar mitt jobb<3
/M

dagen som gick

Godmorgon
det blev inget aktivt bloggande i går, mådde inte bra och var hemam från skolan efter att ha varit på bup.
Däremot så följde jag med syster och Audi till centrum, fick agera någon sorts hundvakt och audi var riktigt
valpig! hur söt som helst:)
Vid 3 blev det en fika med nina och efter det middag på La piazza med Camilla, jätte mysigt.
Där efter bar det in till jobbet för P-möte, jätte intresant fick dock mycket att ta in och tänka på framöver.

Nej nu är det dags att fixa det lilla sista innan jag åker i väg till skolan, blir nog så att jag åker hem vid lunch i dag, och jag har även avbokat middagen i kväll. av den anledningen att jag kommer att komma hem i natt och dessutom har jag en jätttttttttte lång dag i morgon och ajg behöver sömnen för att orka.
/M


stress dag

Hej ska strax i väg till bup, hoppas på att må bra efter så att dte blir några timmar i skolan. Å andra sidan missar jag inte mycket om jag är borta har bara 2 lektioner på tisdagar, men nog så viktiga att hänga med på.
Efter 12 blir det eventuellt lunch i Enskede om inte det åker jag hem och vilar tills jag ska träffa Camilla halv fem och äta middag, innan jag åker på personal möte
/M

om frukost

haha nere i köket nu och ska rosta bröd, vem tror ni då har satt på rosten på 6an? Jo min pappa, han skämms nog lite över sina okunniga kunskaper om frukost och mat. 3an ska dte vara på min rost:)
/M

drömmar finns

Okej jag är inte mer intresant än att jag kokar en burk barnmat till middag.
Efter skolan åkte jag in till mamma och tog en fika där efter lite shopping, belv en svart kjol till middagen på onsdag.
Där efter gick ajg till baren Duvel på Kungsgatan där pappa och hans kolega Markus satt, ja markus var trevlig, snygg, och baar 32 år:) Dock tjej och barn i Sydafrika men vem har sagt att det inte skulle gå att drömma?
/M

Martina

Sitter i skolan slutar om 20 min, har svenska. Längtar hem, fredrik tar mongo bilder på mig:(
/M

alla orden brann

Så har den fula ankungen blivit vacker, vad skulle kvinnor göra utan över täcknings kräm?
Något smutsigt hår men ja det är helt ok för att vara en måndag.
Har 2 timmar bakning och svenska samt engelska i dag. Slutar först halv fem:O

Typiskt nu har jag glömt bort det jag skulle säga/skriva:/

Hörs i kväll
/M


Och nej

Och nej jag rokar verkligen inte läsa om anitken eller om det var om filosoferna.
Känner mig inte alls peppad tlll skola, möjligen få trötta ut min kropp så att jag
äntligen får sova i natt..
/M


en sjuk dag

Har inte kunnat sova i natt, hade krypningar i ben och kropp. La mig till slut ute i hallen på golvet och lyckades få ett par timmars sömn där. Vakande och mår illa, har hand om Audi nu tills jag går vid 9.
Hell måste göra två läxor, äta frukost samt snygga till mitt trista ansikte:/

/M


RSS 2.0