Mitt år 2008

Januari 2008

Mitt 2008 sratrade på en härlig strand i västindien, Barbados. Jag fick uppleva mitt livs bästa resa, en resa som jag själv trott skulle äga rum om 10-20 år. Men fick redan uppleva paradis ön som 16 åring, en fantastisk resa med underbara minnen.
Sedan började skolan och jag fick göra bajs prov, som visade att jag hade salmonella vilket innebar att jag vart bortat från bageri lokalerna i 3 veckor och undertiden tillbringade jag mina dagar i parallelklassen, lärde känna JEssica och Daniel . Började även lite av det självdestruktiva med att umgås med en personen som bara gav mig ålig energi.
Festade hela januari ut  och mådde allmänt dåligt.

Februari 2008

Februari var helt okej, kände mig väldigt ensam men umgicks mycket med Frida. Jag började bugga och stormtrivdes med att lära mig grunderna till min favorit musik. Gjorde även mitt första kalmydia test, med andra ord använde jag inte kondom. Började även att skriva brev med en kille inne på kåken. Var lycklig över att jag fick post här hemma och ingen annan. Och jus!! Här började även straten på mitt 2008 års dejtande! Fick ett gratis medlemskap på Meetic, körde på och träffade en hel del trivliga killar som jag än i dag har kontakt med.
Åh Åre, en jävlgt najs resa med Ninas familj inget jag i första taget glömmer, vilkea minnen jag bär med mig från den resan, finns så himmla mycket att skriva om bara just den resan, men huvudsaken är att minnena lever kvar;)

Mars 2008

Dålig start på Mars, jag började genast att tänka igenom min egna dödsanons, skämtade även om den öppet, trotts att jag innerstinne tänkte seriöst på det hela.  Jag fick även anstälnning på Ica Högdalen och jobabde som en gris. Jag hade min första dejt med en 10 år äldre kille, MR M och jag tog en fika mitt på centralstationen innan mitt tåg mot mormor skulle avgå, detta var början på en 4 månaders lång kärleks rotel med många kännslor inblandade. Bäst av allt var våra långa samtal på kvällarna. Jag avslutade även en relation till mr B.

April 2008

Jag fick panik av att passera Stora nygatan i gammlastan eftersom det förknippade jag med många minnen och kännslor. Det tog ett tag innan jag kom i från den helt. Kort sagt började jag att må sämre i April, skolan började sakta gå ut för och April i sig var en jävla skit månad. Det enda som egentligen var bra var kontakten till mr M, vi gick och såg Tomas Järvheden på söder, en rolig show med mycket skratt!

Maj 2008

Jag var lycklig över att det var ett år sen som jag knullade för första gången, lycklig över att jag en dag skulle hem till     mr M. Men trotts att jag ändå någonstans var i ett lyckorus så mådde jag fruktansvärt dåligt, fick ny kontakt med BUP och besökte för första gången Sakska på Sös för att jag inte orkade mer just då. Började med medecinering och lugnande att sova på. Och här började även mina vanföreställningar att komma, som inte ville avta förens jag fick byta medecin i juni.

Juni 2008

Bästa Greklandsresan, med ö luffning i 3 veckor med mamma och pappa. om juni kan jag nämna mycket, dejten med Spiros, hamstern som kom hem utan lov, solandet och drinkarna egna hotelrummet och ja en jävligt bra månad!

Resten då? beröllop på kökar då syster gifte sig med sin älskade man. veckan på västkusten, kryssningen till Tallin med Camilla. Ja det finns en hel del att säga om hela juli,augsti,september oktober och november. Men eftersom att det även har skett en de tråkigheter så känner jag mig inte laddad till att skriva om det utan jag får avsluta med att 2009 kommer bli ett bättre år!!

Med det önskar jag er alla ett riktigt gott nytt år!

/Martina 31 december 2008

Julen i bilder

Audi i fin röd rosettJulfika, notera min vackra ät minMovie starHär är det Richi som står för fottotMin julhund och jagBlev riktigt förvånad när det stora paketet var till mig, fick en enormt fin sterio:)

Lyckad Jul Afton

Jag är ändå nöjd med min jul, mår dessutom bättre nu, behövde den där ångesten för att orka upp igen. Skönt att jag denna gång kunde hantera det genom att "bara vara i nuet". Vi har spelat Yatzy och jag har målat mormors naglar. Riktigt mysigt, alla vi tillsammans dock så fattades bara syster och audi, men dom var här intne på förmiddagen. Så Ja min jul afton har varit riktigt mysig :)
Nu överväger jag att lägga mig, ögonlocken faller sakta ner. Nu återstår det 1 ledig dag, 2 jobb dagar innan jag drar i gång med mitt sovrum:)
/M

Jul Afton

Så är det den 24 december och det är jul.
Min jul är nu över, maten är uppäten, paketen är öppnade och chokladen håller på att ätas upp.
Precis som jag misstänkte i går så går jag in i någon förbaskad svacka nu, som förmodligen kommer att hålla i sig lagom länge tills renoveringen av mitt rum börjar. Sitter och känner att tårarna är nära att drippa. men får försöka att hålla ut. Fick fina klappar, bla en sterio, smink box, smink bok, och fina tröjor:) TAck är jätte glad, men har svårt att känna någon glädje nu när allt är över. Hoppas på att nyårs afton blir rolig!
/m

Baka kakor stora som små?

Jag måster verkligen göra något vettigt i dag, har redan börjat få långtråkigt. Men jag ska se till att baka minst 3 olika sortes kakor. Måste bara först till Ica för att köpa mandel, men å andra sidan så kommer jag att ha fått min kvarts promenad om jag går i väg och gör det, så varför inte slå två flugor i en smäll för?:)
Sen har jag uppgiften att skriva ner min budget för denna månad, har en jävla massa utgifter..jul på onsdag och lön på tisdag, handla!
/M

Typ julklapp

Har bestält världens bästa julklapp till min fina vän:) Frakten går på 50 kr men vad gör man inte för en vän som evrkligen önskar sig något? Jag ebstälde even ett par likadana fast i Rosa..Avslöjar presenten på tisdag.

Fick ett jätte fint kors av Alicia:)

Nu har jag även gått på jullov, många tycks tycka att jag redan har lov eftersom att jag aldrig är i skolan men faktum är att jag kämpar konstant med att komma upp på morgonen och försöka ha en normal dag utan ångest.
Fick sl kort av skolan, jag som aldrig gär där, tack Snälla skola:)

Ska strax i väg och jobba, blev något missförstånd menmen.

Utkast: Måste jag ...

Måste jag ha en sån jävla kuk ångest att jag bara hålelr på att blåsa ur mig själv?
Är för fasiken inte stabil i kväll, enda bra är att jag försöker prata med C om den, men jag kan inte sätta ord på vad det är jag har ångest över. Skit, funderar på att dra ner till grannen och ta några bloss...
/M

DBT och middag

Jag mår helt okej nu, eller nej inte bra bra, men jag överlever. DBT gruppen var riktigt bra i dag, gjorde övningar, fikade och pratade. Denna behandling är verkligen den rätta nu, så känns det iaf. Efteråt gick vi alla utom en och käkade i Ringens centrum, bytte juklappar och bara pratade. Jag känner en gemenskap till dessa människor, en gemenskap som aldrig direkt har känt annars. Här går man och håller handen i centrum, för att skydda varandra mot den Socialafobien, vilket många av oss lider utav. Det är inga konstigheter med det.
Följde sedan med ena tjejen till Plattan, umgicks med folket där, trevliga och döm inte mig nu för att jag varit där! DET ÄR ETT TREVLIGT FOLK! 
/M

Färgade linser

Jag har länge funderat på hur jag som brunögd skulle se ut i en annan ögonfärg. Blond och grön-ögd skulle det passa mig? Rätt coolt ät det att bara kunna byta ögonfärg hipp som happ:) på  http://www.fargadelinser.com
kan du enkelt beställa hem en helt ny ögonfärg i form utav linser. Du kan välja med syrka eller ingen styrka alls.
Värt att rekomendera :)


Glad Lucia

Skoj skoj, ska sitta i kassan i 9 timmar i dag, har en fördjävlig hosta som INTE vill ge sig. Blir spännande att se hur kunderna reagerar...enda skälet till att jag utsätter mig för detta är att jag behöver pengarna! Har inte jobbat något i veckan så denna helg måste jag ge en chans, Leee och tänka att detta är det roligaste som finns att göra på en lördag:)
Får begemig till apoteket och be om starkaste, billigaste bästa hjälpen mot hosta som sitter i lungorna.
Mamma är i fullfärd med din lägenhet, och Syster fyller 22 i dag:) Så grattis sis:)
/M

i'm back

Efter att Camilla frågat nu om när jag tänker uppdatera min blogg, så gör jag det nu.
Faktum är att jag är ritkigt risig, mår inte alls bra. Har dragit på min influensa och mår allmänt kass.
Så förutom att snyta sönder näsan, sova, äta havre välling, kanrka nässpray, var 3 timme, så har jag inte gjort något annat dirket. Var på läkarsamtal i går på DBT, träffade samma läkare som jag gjorde när jag åkte in till Sakska i maj, bra läkare! jag fortsätter på samma dos, men den ska följas upp om en månad, eventuellt höjas, se om mina hemska mardrömma försvinner men även den dåliga sömnen. Frågade ang alkohol och min medecin, men det är ingen fara, enda anckdelen är att man inte sover lika bra efter att ha druckigt, men dricka med måtta:) Så där räddades min Nyår:)

Havre välling är frukansvärt bra att dricka/äta vid minsta sjukdom så som magsjuka, eller förkyldning. Mamma har kokat detta åt mig i alla år, och är väldigt nyttigt då det innerhåller både, salt, vatten och socker, du riskerara inte att torka ut.

0.5 liter vatten
0.5 dl havregryn
ett par tsk salt (beronde på hur salt du vill att det ska smaka)

Låt koka upp så att de blir som en grå sörja, sila sedan bort grynen och smaksätt med socker och kanel, mums;)

Detta Rekomenderar jag ALLA att pröva! du kommer genast att känna dig piggare:)

Kram M,

lördag

Lördag, jag ska bädda ner mig i sängen och tycka synd om mig själv. Jag är lite små febrig och ja drömde hemskt i natt pluss att jag vaknade återigen vid 4 i morse. Men som mamma sa att det är bivärkningen av min medecin, skönt att jag ska träffa läkare på måndag för att prata om medecineringen.
Jag hänger läpp i dag, vet inte hur många nu som jag pratar med men domär lyckliga, lyckligt förälskade, planerar julen i hop, eller planerar dagen i hop. Tja som Anders sa i går så letar jag nog lite för mycket, och de stämmer fullständigt. Men kan inte bortse att det finns lite svartsjuka i mig, DET ÄR MIG SOM NI SKA HÅLLA I HAND OCH PLANERA ER FRAMTID MED; ja något sådant.
Men självklart är jag glad för deras skull med:)
/M


Fredag kväll

Fredag kväll, och ledig hela helgen. Blir en lugn kväll, ska sätta mig med en bok och skicka i väg ett mess till Tobbe. Medans jag väntar på att sömntabletten ska börja ge efekt. Vill inte ha en natt till där jag vaknar och itne kan sommna om efter mardrömmar. Så evrkliga att det känns som om dte händer här och nu, vet inte vad som är verklighet eller drömmar. Så jag hoppas för allt, en lugn natt så att jag kan hämta upp lite energi.
Ha en trevlig fredag!
/M

MOHAHHAHA

Snyft jag har feber och mår illa.....MOHAHAH or not, nej usch vad jag är elak!
Har vääärldens finaste hår uppsättning i dag:) alá 80-tal:)
Härs efter möte och jobb
/M

ingen föda

Jag är sjukt trött i dag orkar inte med något i stortsätt, varken äta eller dricka. Har bara degat nere hos grannen. Men nu är jag smått stressad, ska på möte kl 2 i skolan. Så jag uppdaterar när jag är påklädd!
/M

2 sek

på 2 sek drabbas jag av ren jävla ångest nu, kännr hur hjärtat bultar och hur jag drar mig själv i håret. Vill försvinna, bvara tyna bort från ingenstans. Hittade svinet på Facebook...det säger allt om hur jag mår nu.
/M

Högdalen-Nynäs

Jag har nu kollat upp resvägen fråg Högdalen till nynes i morgon 1,5 timme trackar jag nog nej till. Då får mannen hämta upp mig om han vill träffas. Jag orkar inte ägna 1,5 timme för att åka ut till nynes en fredag kväll. Känsn liiite onödigt..

Nej nu ska jag till skolan! Kors i daket det är öppethus och jag vill umgås med mina få vänner, där efter är det Ica Högdalen som gäller
/M

Gruppen

DBT gruppen var grym! Kändes skönt att få dela sina problem med andra:)
/M

Första gången emd grupp

Ska strax i väg till DBT vid Sös, lite små prrigt eftersom det är första gången jag ska på grupp-terapi. 2,15 min är jag där och tja vad jag gör det får jag se när det börjar:) Är verkligen skit nervös, massa hemska tankar om att TÄNK OM, osv. Men alla vi är där för att vi behöver få hjälp med våra psykiska besvär. Så ja det känns skönt att kanske för första gången träffa människor i min egen ålder som lider av liknande problem som mig. Hoppas bara dte är någon emr som röker där? Vill liksom itne gå ut själv och röka under fikan. jajaj det problemet får jag ta ta då.
Ser väl lagom emo ut i dag, svarta jeans skit tuperat hår och svarta naglar, på det en liten Fendi väska, kan det bli emr än min egen stil?

Kram M

BTW

BTW, jag är trött på alla människor som nödvänditvis ska bo i Lidköping Alingsås eller i själva västergötland, ni gör mig bara djävligt svartsjuka! Det där är faktiskt min hemstad och tja om 2 år vill jag fasiken bosätta mig i Lidköping!!

Intensiv dag

jag slänger in ett snabbt inlägg innan jag drar mig tillbaka till sängs. Dagen har varit intensiv, har hunnit med både läkarbesök, hjälp Åsa med en massa, satt i hop pepparkakshus, varvat ner och varit på Kassa möte på jobbet. Med andra ord ingen tid för att hinna skriva av mig tankar kännslor etc.
Har nu galen huvudvärk och det har väl blivit av att jag har haft för mycket ångest i dag för allt och alla!

I morgon ska jag på mitt fö´rsta grupp möte, ska bli intresant:)

Sov gott!
/M♥


Måndag morgon

Godmorgon!

Måndag morgon och jag försov med med en hel timme, ingen direkt katastrof.
Snart kommer Åsa över på en kopp kaffe innan vi åker i väg till Ikea, hon ska köpa en del möbler
till deras nyrenoverade sovrum:) Ska bli jätte kul! tänkte öven kolla efter lite grejer till min renovering av
mitt sovrum som kommer bli under jul helgen:)
Där efter börjar mitt riktiga samtal med DBT-Teamet i dag, är dock lite osäker på vilken tid jag ska vara där så jag får smsa och kolla.
Ha en bra dag:)
/MMInne:)

RSS 2.0