Dessa bloggar läser jag

Jag läser en hel del bloggar, kollar igenom bloggarna flera gånger per dom. Gör därför en lista om vilka bloggar som jag håller mig uppdaterade om, kända som icke kända:)

http://www.glife.se/bloggkommentatorerna = Blogg komentatorterna skriver bra om de olika bloggar som dom läser. Dom borde få ha det jobbet på hel tid, jag gillar den här bloggen skarpt

http://www.blondinbella.se/index.aspx Hallå vem läser inte Blondinbella? En utav sveriges bästa kändis bloggar, vem gillar inte när folk kan stå upp för dig själva och skita i  vad folk tycker om dom?

http://candylouwho.blogg.se/  Mest för att hennes design är cool och hon bor i Göteborg

http://gewitterwolken.blogg.se/ Camilla står mig nära, hon uppdaterar sällan men hon kan verkligen skriva! Fler uppdateringar skulle inte skada vännen:)

http://storstadspojken.se/  Nils, ja han har väl blivit känd genom sin flickvän men han är rolig, som en typisk Norrlänning ska vara!

http://www.improveme.se/natacha Nati, bara för att hon är en fd Slitz ikon och bor nu i LA med Danni, alltid kul att läsa om folks liv i andra delar av världen

http://kenzas.se/ Kenza läser väl många med, gillar hennes shoping och att hon har ett förhållande med en grek i Grekland

http://www.kissies.se/index.html Kissie, hur kan man bli känd genom att trycka ner andra bloggare och vara en så stor diva? Enda bloggen som verkligen gör om sig själv i Photoshop, Nolla i mina ögon, eller har jag fel?

http://www.hanky.se/LindaRosing Linda Rosing min i dol i BB nrä det gick, hon lever de livet som jag tror många unga vill leva.

http://mammamarlie93.blogg.se/ Norrlands brud som är mamma inte ldre än 15 år, coolt tycker jag!

http://mittlivotankar.blogg.se/ Mathias, en tidgare dejt nere i Vårgårda, tycker om att hans blogg bara för att den skrivs av jst honom.

http://stinalee.se/ Stina, tråkig blogg, med långa inlägg men hon är trottsallt från Lidköping och därav läser jag hennes blogg:)

http://klshnkv.blogspot.com/ skönt att inte vara ensam om att ha ångest. Där av läser jag hennes blogg samt för att hon bor Alingsås.

http://www.englasshowroom.com/ Engla, korta och bra modeinlägg

http://moahenriksson.blogg.se/ Jag har följt moas blogg sen den startades tapper tjej som kämpar emot sin Cancer

 http://branden.blogg.se/  Det har stått om dom i tidningen bra familj som kämpar för att bygga upp tillvaron efter att deras hus brann ner till grunden.
 
http://annawintour.blogg.se/ har inget bra svar på varför jag just läser hennes blogg, hon evrkar allmänt konstig i huvudet.
 
http://bjooti.net/ Katarina skriver om smink och det älskar jag! Kommer med många bra tipps!
 
http://elitalofblad.wordpress.com/  Den forde BB medlämen Elita tja läser väl henne för att hon i bland skriver något intresant.

http://emelieohlsson.blogg.se/ Bra foton och det är alltid kul att se

 http://makeupoholic.blogspot.com/ Hennes blogg är värld att läsa om du vill ha bra smink tips! Många bra inlägg om hur du lägger din make-up.

http://www.lipglossbitch.se/ Ingen direkt stor favorit men allt om smink och skönhet är kul att läsa om

/M♥



Kommentarer
Postat av: Viktoriae

Roliga beskrivningar på bloggarna ;) Trevlig kväll!

2008-10-28 @ 22:37:36
URL: http://viktoriae.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0